Cautare


26 Iulie 2017
Romania va fi reprezentata de doua echipe in etapa urmatoare a ROG MASTERS 2017

ROG MASTERS Open Qualifier Romania 2017 si-a stabilit castigatorii in urma unor meciuri intens disputate cu prilejul semifinalelor si finalelor de Dota 2 si Counter-Strike: Global Offensive, la Auditorium Pallady din Bucuresti, intre 21-23 iulie 2017. Echipele Nexus Gaming si Zarzavaturile Ucigase vor reprezenta Romania in etapa urmatoare, fiind cu un pas mai aproape de miza finala a competitiei ROG MASTERS 2017: premii totale de o jumatate de milion de dolari.

Atmosfera de show a fost intretinuta de vloggeri, comentatori si cateva sute de fani care si-au sustinut live favoritii. Cei care nu au ajuns la acest eveniment important pentru sportul electronic din Romania au putut urmari transmisiile live pe Youtube: www.youtube.com/user/ASUSRomania.

Jocurile s-au desfasurat pe statiile de gaming ROG G20, echipate cu procesoare Intel Core i7 de generatia a 7-a.

Echipele Nexus si Zarzavaturile Ucigase s-au calificat in etapa urmatoare
Dupa etapa online, echipele Nexus Gaming si Zarzavaturile Ucigase vor avea ocazia sa se confrunte si offline cu cele mai bune echipe din EMEA, in Krefeld, Germania.

Finala nationala de Dota 2 a fost castigata de echipa Zarzavaturile Ucigase. La Counter-Strike: Global Offensive s-a impus echipa Nexus Gaming, in cadrul unei finale stranse de trei seturi cu ARYO Gaming. Premiul de popularitate, acordat cu ajutorul publicului prezent in sala Auditorium Pallady, a fost acordat, insa, echipei ARYO Gaming.

Castigatorii ROG MASTERS Open Qualifier Romania 2017 vor da piept cu echipele calificate in celelalte noua tari din EMEA incluse in prima etapa de Open Qualifiers. Meciurile vor avea loc in date diferite, 15 august 2017 pentru Counter-Strike: Global Offensive, respectiv 5 septembrie 2017 pentru Dota 2, ambele urmand sa fie preluate si de canalul de YouTube ASUS Romania.

Urmariti poze de la eveniment, accesand galeria foto de pe pagina de Facebook ASUS ROG Romania.

Premiile totale ale competitiei ROG MASTERS 2017 sunt de 500.000 USD. Marea finala va avea loc in Singapore, locul unde se vor intalni cele mai bune echipe din lume, specializate in Dota 2 si CS:GO. Romania participa pentru prima data la acest campionat.

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile. 

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 4368 de distinctii in anul 2015 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 17000 de angajati in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD in 2015.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate