Cautare


27 Iulie 2017
Nintendo inregistreaza profituri puternice datorita noii sale console

Gigantul gaming japonez Nintendo a sustinut ca a revenit la profit in primul trimestru al anului, datorita cererii puternice pentru consola Switch.

Compania a sperat ca Switch va fi un concurent viabil impotriva Sony PS4 si Microsoft Xbox One.
Nintendo a inregistrat un profit operational de 16,21 miliarde yeni (144,95 milioane dolari) in primul trimestru al anului, in crestere cu aproximativ o treime fata de trimestrul anterior, inversand pierderile din acelasi trimestru al anului trecut. 

Nintendo a lansat o consola hibrid denumita Switch in luna martie, sperand ca aceasta va avea un succes mai mare decat predecesoarea sa, Wii U. 

Switch este in principal o consola pentru acasa, insa cu un dispozitiv de tip tabelta poate fi detasata si redata ca o unitate portabila autonoma. 

Compania a urmarit sa vanda 10 milioane de unitati in decurs de un an, ceea ce ar face consola cel mai mare succes Nintendo de la lansarea Wii U in noiembrie 2006. 

Switch s-a vandut in 2,74 milioane unitati in luna sa de lansare. 

Compania a facut, de asemenea, prima incursiune in jocurile mobile la sfarsitul anului trecut, lansand Super Mario Run. 
Desi jocul a fost un succes urias, cu peste 150 milioane de descarcari, nu a generat venituri atat de mari cum spera compania. 
Trecerea la digital a venit dupa succesul urias al Pokemon Go, care a fost dezvoltat in comun de Nintendo, Niantic si Pokemon Company. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate