Cautare


21 Septembrie 2017
ASUS Join the Republic ajunge in Constanta!

ASUS va organiza in perioada 21-24 septembrie 2017, in centrul comercial City Park Mall din Constanta, evenimentul de gaming Join the Republic, o ocazie perfecta pentru cei care doresc sa testeze noile dispozitive ASUS de ultima generatie.

Evenimentul va cuprinde trei zone diferite, adresate fanilor ASUS. Turneul Join the Republic va cuprinde meciuri de CS:GO, Hearthstone si FIFA, desfasurate pe sisteme ASUS Republic of Gamers, precum si sesiuni free-to-play deschise publicului vizitator. 

Cea de-a doua zona a evenimentului va gazdui noile serii de laptopuri ASUS Zenbook, precum si telefoanele Zenfone 4. Zona a treia va fi special amenajata pentru cei care doresc sa urmareasca in direct lansarea noii game de telefoane ZenFone 4, eveniment ce va fi transmis in direct de la Roma. 

Fanii ASUS vor putea testa notebookuri de gaming precum: ROG G752, ROG GL702 sau ROG GL553 si isi vor putea testa abilitatile pe desktopurile oficiale ale ROG Masters 2017- ROG G20. 

Fii tu primul posesor de Zenfone 4 din Romania!
Lansarea europeana a noului telefon ASUS Zenfone 4, eveniment ce va avea loc la Roma, Italia, in data de 21 septembrie, nu va ramane fara ecou in Romania. Vizitatorii prezenti in standul ASUS nu numai ca vor afla in premiera caracteristicile noului telefon, dar vor putea participa la o tombola ce are ca premiu principal un exemplar din cel mai titrat smartphone al momentului - ZenFone 4.

Cel mai bun jucator roman de FIFA vine la Join the Republic
Ovidiu "Ovvy" Patrascu, cel mai bun jucator roman de FIFA, campion european si vicecampion mondial, va fi prezent vineri, 22 septembrie 2017, la standul ASUS din City Park Mall pentru o intalnire cu fanii din Constanta si nu numai. Ovvy va discuta cu publicul prezent, va oferi o serie de sfaturi in ceea ce priveste tacticile ce pot fi aplicate in FIFA si va face demonstratii pe sistemele ASUS ROG.

Premii atractive pentru concurenti si vizitatori
Vizitatorii vor beneficia de tombole zilnice unde vor putea castiga premii speciale, precum: ochelari VR, tricouri Republic of Gamers, bratari ASUS Republic of Gamers. 

Fondul de premii acordate participantilor la competitiile organizate la standul ASUS va fi de aproximativ 11.000 de lei si va consta in telefoane ASUS Zenfone 3 Max si Zenfone 3 Go, rucsacuri Argo, tricouri, precum si in diverse materiale promotionale.

Despre ASUS:

ASUS face parte din lista "Celor mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, fiind dedicata crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.

Fotografii disponibile pentru ASUS ROG GL553
Fotografii disponibile pentru ASUS ROG G752VS
Fotografii disponibile pentru ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL
Fotografii disponibile pentru ASUS ROG G20CB

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate