Cautare


16 Octombrie 2018
Call of Duty: Black Ops 4 inregistreaza vanzari record

Noul shooter multiplayer first-person stabileste un record pentru Activision.

Call of Duty: Black Ops 4 a inregistrat o victorie majora pentru Activision vineri. 

Jocul shooter multiplayer fist-person a stabilit un record de lansare pentru lansarile digitale in istoria Activision, depasind recordul inregistrat anul trecut de Call of Duty: WWII, a anuntat compania duminica. De asemenea, a stabilit un record pentru PlayStatio Store pentru vanzarile jocului digital din prima zi. 

Un reprezentant Activision a refuzat sa furnizeze cifre mai exacte privind vanzarile.

Lansat vineri pe Xbox One, PlayStation 4 si pe PC prin intermediul Battle.net, Black Ops 4 se retrage din campania familiara single player in favoarea celei mai recente tendinte a jocului competitiv: Battle Royale. Oferind jucatori care se vindeca automat dupa un schimb de focuri, jocul deschide optiunile tactice ale jucatorului in multiplayer - puteti sa va retrageti pentru a va vindeca sau puteti risca totul si inainta atunci cand adversarul nu se asteapta. 

Armele au obtinut, de asemenea, o revizie, fiecare arma avand propriul set de atasamente - inclusiv ceea ce se cheama "mod de operator", care ofera armelor functii suplimentare, pe care in mod normal nu le-ar fi avut. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate