Cautare


Dezvoltatorul Fortnite, Epic, retrage trilogia Infinity Blade din App Store
13 Decembrie 2018 Jocuri

Dezvoltatorul Fortnite, Epic, retrage trilogia Infinity Blade din App Store

Epic Games a retras trilogia Infinity Blade din App Store miercuri, concentrandu-si resursele pe megahitul Fortnite si pe colaborarea cu J.J. Abrams.

Primul joc Infinity Blade a ajuns in magazinul digital al Apple in 2010 si a adus venituri de 1,6 milioane dolari in primele patru zile. 

Jocul a condus la doua sequel-uri, in 2011 si 2013, insa acest lucru a fost cu mult inainte de aparitia Fortnite. Daca detineti deja jocurile, le puteti juca in continuare si le puteti redescarca de pe contul prin intermediul caruia le-ati cumparat, insa optiunile de achizitii in aplicatie nu mai sunt disponibile. 

Epic s-a straduit sa isi mentina jocurile cat a colaborat cu Spyjinx - colaborarea cu regizorul Star Wars: Episode IX, Abrams, programata intial pentru o lansare in 2016 - astfel incat a optat pentru retragerea trilogiei, a declarat dezvoltatorul intr-un comunicat de presa. 

"Seria Infinity Blade va fi mereu speciala pentru mine si pentru Epic", a declarat Donald Mustard, director de creatie al companiei.

Compania va continua sa sustina Infinity Blade III cu "Clash Mobs actualizate si alte surprize" luna viitoare. 

Eliminarea jocului spune ceva despre natura efemera a jocurilor digitale - companiile pot renunta la orice nu mai este profitabil si pot trece la alte proiecte. 

Sursa:
www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate