Cautare


04 Aprilie 2011
Vanzarile de tablete vor atinge 22 milioane de unitati

Aproximativ sase milioane tablete au fost livrate in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in 2010, potrivit IDC.

Analistul estimeaza ca peste 22 milioane tablete vor fi livrate in 2011 in regiunea EMEA. Cererile provin in mare parte din spatiul de consum, si nu din cel al afacerilor.

"Previziunile IDC privind piata tabletelor in EMEA se refera la peste 22 milioane de unitati", a declarat Eszter Morvay, director de cercetare al IDC EMEA personal computing group. "O multime de noi produse vor lovi piata in urmatoarele luni, generand o cerere suplimentara in a doua jumatate a anului 2011", a adaugat aceasta.

IDC prevede ca vanzarile iPad vor continua sa creasca, iar recent lansatul iPad 2 va permite Apple sa mentina un avans asupra concurentei, prezentand un design mai elegant,o performanta si viteza dublate, disponibilitatea produsului continuand sa se extinda in EMEA.

Karine Paoli, vicepresedinte asociat al IDC EMEA client computing, a declarat: "In timp ce tabletele au existat pe piata de ceva timp, sub diferite forme, destinate utilizatorilor din domeniul afacerilor ori segmentelor de nisa, aparitia noilor tablete Apple si succesul imens al iPad, au introdus o noua categorie de produse si noi modalitati de utilizare, reprezentand o importanta oportunitate de expansiune a pietei. Experienta utilizatorilor va fi, totusi, esentiala in alegerea dispozitivelor si, in timp ce se asteapta o lupta apriga din partea furnizorilor, batalia se va purta, de asemenea, si in jurul sistemelor de operare".

Sursa: www.computerweekly.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate