Cautare


20 Aprilie 2015
Tips&Tricks EuroGsm: Cele mai bune metode pentru a-ti proteja ecranul smartphone-ului

Utilizarea intensa si pastrarea telefonului mobil in buzunar sau in geanta poate duce la aparitia unor zgarieturi sau pete pe ecranul acestuia. Pentru a preintampina astfel de probleme, specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm recomanda cele mai bune solutii, care ne ajuta sa pastram telefonul intr-o stare buna pentru cat mai mult timp.

Printre cele mai sigure si utilizate metode de protectie a ecranului se numara husele, care pot juca si rol de accesorii. Astfel, in functie de stil si vestimentatie, doamnele si domnisoarele pot opta pentru huse de diferite culori, cu imprimeuri florale sau chiar ornate cu cristale Swarovski. De cealalta parte, domnii pot alege huse care reprezinta diferite cluburi de fotbal, jocuri sau brand-uri auto consacrate. in general, acest tip de huse sunt disponibile doar pentru smartphone-urile din gama premium, precum iPhone 4 si 5, Samsung Galaxy S5, etc.

„Pentru cei care folosesc smartphone-uri din clasa premium, recomandarea este sa se foloseasca huse S-View. Acestea sunt tip carte, la deschiderea husei ecranul activandu-se automat. in plus, au incorporata o fereastra transparenta care permite vizualizarea informatiilor precum data si ora sau mesajele primite, dar si primirea sau respingerea apelurilor”, a spus Adriana Vlad – ThePhoneGeeks.

Pentru utilizatorii care practica activitati sportive, specialistul EuroGsm recomanda utilizarea unei huse tip banda, care se poate prinde pe brat sau in jurul taliei.

De asemenea, pentru a proteja ecranul unui telefon mobil se recomanda aplicarea unei folii, pe piata existand mai multe variante: de sticla, anti-amprenta, tip oglinda, duo protect (se aplica atat pe fata ecranului, cat si pe spatele smartphone-ului), anti-reflex (reduce la minim reflexia luminii si a razelor ultraviolete) sau anti-soc (protejeaza ecranul impotriva loviturilor puternice ori cazaturilor accidentale). Dintre acestea, cele mai eficiente sunt cele de sticla, avand grosimea de 0,3 mm si protejand  ecranul telefonului impotriva zgarieturilor, a prafului si a socurilor.

La fel de importanta ca protectia ecranului este si intretinerea lui. Astfel, pentru mentinerea ecranului curat este recomandata utilizarea unui kit de curatare, ce consta intr-un pulverizator cu o solutie speciala si o laveta din microfibre.

„In cazul in care nu detineti un astfel de kit, puteti curata ecranul folosind o laveta destinata  suprafetelor fine. Nu este recomandat sa folosim servetele ori prosoape de bucatarie, deoarece acestea pot zgaria suprafata ecranului. in cazul in care este nevoie de lichid, se poate umezi foarte putin laveta in apa si in niciun caz nu trebuie utilizate produse chimice, amoniac sau solutii pe baza de alcool, deoarece acestea pot deteriora suprafata ecranului”, a mai spus Adriana Vlad.

Despre ThePhoneGeeks

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializata in rezolvarea problemelor legate de telefonia mobila, membrii echipei avand rolul de a da sfaturi clientilor si de a incuraja utilizarea corecta si la capacitate maxima a dispozitivelor mobile.

Despre EuroGsm 

EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 113 unitati si 81 de orase in cei 18 ani de existenta. Compania aduce pe piata, atat in magazine cat si online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. 

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate