Cautare


13 Martie 2017
Samsung Pay ar putea ajunge pe mai multe telefoane non-premium

Samsung Pay ar putea ajunge pe mai multe dispozitive, incepand cu seria de telefoane Galaxy J in India, a raportat Mashable.

Samsung Pay va permite sa utilizati telefonul pentru a plati. Telefonul dvs. imita cardurile in ceea ce priveste semnalul magnetic, asa incat functioneaza in cele mai multe locuri care accepta plati cu card de credit, datorita Magnetic Secure Transmission (MST) si Near Field Communication (NFC). Trebuie doar atins dispozitivul de terminalul de plata pentru a efectua plata. 

Toate acestea, daca aveti un smartphone premium. Samsung Pay se regaseste de obicei doar pe telefoanele mai scumpe, precum Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, desi a ajuns si pe telefoanele din seria Galaxy A si pe ceasurile Samsung Gear S. 

Acum potrivit surselor Mashable, Samsung a adaugat in liniste tehnologia si pe telefoanele mai ieftine si intentioneaza sa experimenteze ideea in India - unde Samsung Pay a fost lansat de curand - in urmatoarele cateva luni. 

In cazul in care experimentul va fi un succes, probabil serviciul de plata Samsung se va raspandi mai rapid in alte tari, unde telefoanele mai ieftine sunt esentiale, sau pe dispozitive mai ieftine, in locurile in care Samsung Pay deja exista. 

Samsung a refuzat sa comenteze. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate