Cautare


19 Iunie 2017
Noul Samsung Note 8 ar putea arata exact ca Galaxy S8

Samsung va lansa un Galaxy Note 8, iar daca va intrebati cum va arata acesta, va trebui sa va indreptati atentia spre Galaxy S8

Clipuri video despre ceea ce se pretinde a fi un panou display al Note 8 au aparut recent online pe reteaua sociala chineza Weibo (via Slashleaks). De atunci, CNET nu a reusit sa confirme in mod independent ca display-ul apartine Note 8. 

Panoul display din video este foarte asemanator panoului display al S8. Este greu de spus, deoarece filmul nu ofera o scara mare, dar se pare ca panoul expus este putin mai amplu si mai inalt decat cel al S8, cu marginile putin mai rotunjite. Zvonurile sustin ca Note 8 ar putea avea 6,4 inch, ceea ce l-ar face putin mai mare decat S8 Plus (6,2 inch). 

Similitudinile design-ului nu ar trebui sa fie prea surprinzatoare. Atunci cand Galaxy S8 a fost lansat, Samsung si-a concentrat o atentie deosebita asupra noului "Infinity Display", care este aspectul sau fara margini ce il diferentiaza de telefoanele precedente ale companiei, cum ar fi Galaxy S7. Ceea ce sugereaza acest video este ca Note 8 ar putea adopta design-ul Infinity Display si ca Samsung ar putea sa nu il limiteze exclusiv al S8. 

Note 8 are sarcina de a repara increderea comparatorilor dupa ce predecesorul sau, Note 7, a fost retras de doua ori din cauza problemelor cu bateria. 

Note 8 va fi lansat in august, la aproximativ un an de la lansarea Note 7. 

Samsung a refuzat sa comenteze articolul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate