Cautare


11 Septembrie 2017
Samsung Note 8 devine cel mai bine vandut Note in SUA de pana acum

Pana acum, se pare sa Samsung si-a revenit dupa esecul Note 7 de anul trecut, arata noile date de vanzari din SUA ale companiei.

Noul telefon high-end Samsung Galaxy Note 8 este cel mai bine vandut Note din SUA potrivit precomenzilor de pana acum, a declarat vineri gigantul coreean in materie de electronice. A refuzat sa impartaseasca informatii privind numarul exact al precomenzilor sau cat de bine se descurca dispozitivul in alte tari. 

Samsung a incercat sa creasca putin mai mult vanzarile, anuntand ca va oferi livrare gratuita pentru comenzile efectuate inainte de 14 septembrie. Note 8 va fi disponibil incepand cu 15 septembrie in tari precum SUA, Marea Britanie si Coreea de Sud. 

Noul Galaxy Note 8 introduce camerele foto gemene rear-facing, include stylus-ul S-Pen si pretul sau va porni de la 930 dolari. Telefonul este alimentat de software-ul mobil Google Android. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate