Cautare


19 Septembrie 2018
Cel mai nou telefon Huawei - Mate 20 lite, disponibil oficial in Romania

Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, anunta disponibilitatea pe plan local a modelului HUAWEI Mate 20 lite, dotat cu patru camere foto cu inteligenta artificiala, capabile sa redea fotografii exceptionale, dar si cu cea mai noua interfata EMUI 8.2. in pus, HUAWEI Mate 20 lite dispune de tehnologia oferita de Kirin 710, primul procesor de 12nm al Huawei.

Patru camere dotate cu inteligenta artificiala

HUAWEI Mate 20 Lite vine cu patru camere foto dotate cu inteligenta artificiala, doua camere principale si doua camere frontale. Acestea din urma au fost prevazute cu senzori de 24 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, care pot reda un efect de tip „portret” (bokeh), comparabil cu cel realizat de fotografii profesionisti. HUAWEI Mate 20 lite utilizeaza inteligenta artificiala pentru a permite camerelor sale frontale sa recunoasca peste 200 de scenarii.

Camerele principale ale HUAWEI Mate 20 lite au 20 de megapixeli, respectiv 2 megapixeli si pot recunoaste peste 500 de scenarii din 22 de categorii, printre care: „Portrait”, „Snow”, „Fireworks”, „Plant”, „Food” si „Night”, acest lucru fiind posibil datorita sistemului dotat cu inteligenta artificiala, care a studiat in prealabil peste 100 de milioane de imagini. Mai exact, smartphone-ul identifica automat scena pe care urmeaza sa o imortalizeze si isi ajusteaza automat optiunile de fotografiere pentru a reda o imagine excelenta, astfel incat utilizatorii sa se concentreze mai putin pe configurarea camerei si mai mult pe gasirea unor momente deosebite. in plus, datorita functiei de review in timp real al efectului HDR, utilizatorul poate vedea exact cum va arata fotografia.

Experienta vizuala de ultima generatie

HUAWEI Mate 20 lite vine cu un ecran Full HD + Full View cu diagonala de 6,3 inchi si un raport de 19:5:9, facandu-l potrivit pentru cei care obisnuiesc sa vizioneze videoclipuri pe telefon sau sa incarce sesiuni de joc.

in plus, sub sticla 2.5D care acopera spatele telefonului, HUAWEI Mate 20 lite are o pelicula texturata care creeaza un efect 3D placut, cu umbre si lumini contrastante.

Performanta de varf redata cu ajutorul experientelor inteligente

HUAWEI Mate 20 lite dispune de tehnologia oferita de Kirin 710, primul procesor de 12nm al Huawei. Acesta incorporeaza nuclee A73, care sunt cu 75% mai puternice fata de nucleele A53 din Kirin 659. in ceea ce priveste performanta GPU, Kirin 710 este de 1,3 ori mai puternic fata de predecesorul sau, Kirin 659. Realizat din patru nuclee Cortex A73 care ruleaza la 2,2GHz si patru nuclee Cortex A53 care ruleaza la 1,7 GHz, Kirin 710 ofera o performanta remarcabila si echilibrata. De asemenea, chipset-ul ofera doua slot-uri SIM, care suporta 4G si VoLTE.
 
HUAWEI Mate 20 lite este echipat cu sistemul de operare Android Oreo si interfata EMUI 8.2, care aduce o multitudine de functii bazate pe inteligenta artificiala, inclusiv asistenta pentru cumparaturi, precum si o galerie inteligenta capabila sa identifice continutul fotografiilor si sa le clasifice pe teme. Astfel, imaginile pot fi impartite in 15 categorii mari si 100 de genuri mici, inclusiv alimente, peisaje, documente si multe altele. Mai mult, atunci cand se afla intr-un mediu zgomotos, HUAWEI Mate 20 lite va folosi inteligenta artificiala pentru anularea zgomotului ambiental, pentru ca utilizatorii sa se poata auzi in conditii excelente in timpul convorbirilor telefonice.

Pe langa Kirin 710 si 4GB RAM, HUAWEI Mate 20 lite beneficiaza de tehnologia Game Suite, oferind experiente de joc de inalta calitate si vine cu o baterie masiva de 3.750 mAh si suport pentru HUAWEI Quick Charge.

Produsul este disponibil in oferta partenerilor autorizati HUAWEI, in trei variante de culoare: Negru, Auriu Platinat si Albastru Safir.

Despre Huawei Consumer BG

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii. 

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram:instagram.com/huaweimobileRO 
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO
 
Contact de presa
Anca Dorombach / Account Coordinator Oxygen / anca@oxygenpr.ro / +4 0721.505.065

Sursa: www.oxygenpr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate