Cautare


20 Septembrie 2018
Tim Cook apara pretul iPhone: Cei mai multi platesc aproximativ 1 dolar pe zi

iPhone-ul este, intr-adevar, pentru toata lumea, sustine Cook. Chiar si la aceste preturi.

Noile iPhone XS si iPhone XS Max sunt scumpe, insa CEO Apple, Tim Cook, crede ca inovatia merita. 

"Vrem sa facem un iPhone pentru toata lumea", a declarat Cook in cadrul unui interviu acordat marti lui Robin Roberts pentru Good Morning America. Cook a vorbit despre cele mai noi iPhone-uri si a aprarat preturile ridicate ale acestora. iPhone XS incepe de la 999 dolari, in timp ce iPhone XS Max incepe de la 1.099 dolari si ajunge pana la 1.349 dolari pentru versiunea de 512GB. 

"Modalitatea in care majoritatea oamenilor platesc pretul telefoanelor este acordul cu operatorul de telefonie mobila si efectuarea platilor lunare" a declarat Cook. "Chiar daca pretul telefonului este de 1.000 dolari, majoritatea oamenilor platesc aproximativ 30 dolari pe luna. Deci, aproximativ 1 dolar pe zi". 

Cook a abordat mai multe subiecte in cadrul interviului acordat GMA, inclusiv razboiul comercial al SUA cu China. Se pretinde ca unele produse Apple, inclusiv Apple Watch si AirPods, sunt scutite de la urmatoarea runda de taxa a administratiei Trump pentru bunuri chinezesti. Cook a declarat pentru GMA ca, desi produsele sunt asamblate in China, piersele provin din multe locuri, inclusiv din SUA. 

El a amplificat mesajul patriotic, sustinand ca Apple, "ar fi putut fi creata doar in America". Cook a declarat ca Apple a creat 2 milioane de locuri de munca in SUA si investeste acolo 350 miliarde dolari in urmatorii cinci ani. 

Pe de alta parte, pe latura de produs, Cook a mentionat noile functii de monitorizare a sanatatii pe Apple Watch Series 4. Interviul a abordat, de asemenea, subiecte de la Memoji la iOS 12, care a fost lansat luni.

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate