Cautare


06 Decembrie 2018
Gigantul rus in materie de cautare dezvaluie primul sau smartphone, Yandex.Phone

Yandex urmeaza din nou pasii Google. Dupa ce a construit cel mai mare motor de cautare din Rusia, gigantul in domeniul tehnologiei cu sediul in Moscova a lansat recent un asistent virtual, un smart speaker si, acum, un telefon.

Potrivit specificatiilor sale, Yandex.Phone este un telefon destul de obisnuit, care ofera un procesor Snpadragon 2017, acces hands-free la asistentul inteligent al companiei, Alice, precum si o serie de aplicatii proprii care ruleaza pe versiunea Yandex a Android. Alice poate raspunde la comenzi vocale si poate oferi notificari importante, actualizari de trafic si prognoze meteo. 

Iata o descriere a specificatiilor Yandex.Phone:
display LCD de 5.65-inch (rezolutie de 2,160x1,080-pixel)
Qualcomm Snapdragon 630
Android 8.1 cu Yandex.Launcher
4GB RAM
64GB stocare cu suport pentru microSD
conexiune NFC, GPS, GLONASS 
camere 16-megapixel dual rear, 5-megapixel front
baterie de 3,050-mAh cu Quick Charge 3.0

In luna mai, Yandex a dezvaluit smart speakerul Yandex.Station, care a oferit suport integrat pentru Alice. De atunci, Alice a aparut, de asemenea, in masini si terte smart speakere in Rusia. 

Yandex.Phone costa 17.990 ruble (aproximativ 270 dolari) si este disponibil acum din Yandex Store in Moscova. Incepand cu 7 decembrie, telefonul va fi disponibil in magazinul online al Yandex, precum si la operatorul Beeline si in alte magazine de electronice din Rusia. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate