Cautare


11 Ianuarie 2019
Apple a redus productia iPhone cu 10% in primul trimestru

La o saptamana de la emiterea unui avertisment privind vanzarile, Apple a redus productia iPhone pentru perioada ianuarie - martie cu 10 procente.

Compania din Cupertino, California, a cerut furnizorilor sa produca mai putine exemplare din cele mai noi modele iPhone - XS, XS Max si XR - pentru primul trimestru, a raportat Nikkei Asian Review miercuri, citand surse neidentificate. 

Aceasta este a doua oara cand se aude despre reducerea comenzilor Apple pentru modelele iPhone din 2018 - se pare ca Apple a facut acelasi lucru in noiembrie, cand vanzarile nu s-au ridicat la asteptarile analistilor. 

Solicitarea a venit inainte ca CEO Apple, Tim Cook, sa scrie investitorilor o scrisoare prin care sa ii informeze ca veniturile din primul trimestru fiscal al companiei vor fi mai mici decat cele asteptate, a indicat Nikkei.

"Nivelul de revizuire este diferit pentru fiecare furnizor si depinde de mixul de produse pe care il furnizeaza", a declarat una dintre surse. 

O alta sursa a declarat pentru publicatie ca planul revizuit reduce volumul productiei iPhone la aproximativ 40 milioane pana la 43 milioane de la 47 milioane la 48 milioane unitati pentru primul trimestru. Apple a vandut 52,21 milioane de iPhone-uri in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Nikkei. 

Apple, care nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul, a declarat in noiembrie ca nu va oferi date privind vanzarile pentru iPhone-uri, iPad-uri si Mac-uri incepand cu acest trimestru, concentrandu-se in schimb pe veniturile generate. 

In ciuda rapoartelor sumbre, Cook a declarat pentru CNBC ca sanatatea companiei pe termen lung "nu a fost niciodata mai buna". 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate