Cautare


07 Martie 2019
Samsung lucreaza la alte doua telefoane pliabile

Unul dintre dispozitive se va deschide spre exterior, iar celalalt vertical, a raportat Bloomberg.

Familia de smartphone-uri pliabile a Samsung s-ar putea tripla in curand. 

Gigantul sud-coreean din domeniul electronicelor dezvolta doua noi telefoane mobile pliabile dupa Galaxy Fold, au declarat pentru Bloomberg persoane familiarizate cu planurile companiei. Unul dintre dispozitive ar urma sa se deschida similar Huawei Mate X.

Un telefon care se deschide pe verticala ar urma sa fie dezvaluit in cursul acestui an sau la inceputul anului viitor, a raportat Bloomberg. In gama de telefoane pliabile ar putea fi, de asemenea, incorporat un senzos de amprenta digitala in-display. 

Atunci cand Samsung a prezentat Galaxy Fold in cadrul evenimentului Unpacked din februarie, dispozitivul a atras cea mai mare parte a atentiei. Desi multi sunt interesati de Galaxy Fold, atragerea consumatorilor poate fi limitata de designul sau neobisnuit, de disponibilitatea limitata si de pret. 

La 1.980 de dolari, Fold costa de doua ori mai mult decat pretul de pornire al Galaxy Note 9 sau iPhone XS. Mate X, care a fost dezvaluit, de asemenea, luna trecuta, are un pret de 2.600 dolari. 

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate