Cautare


17 Mai 2016
ABC Data distribuie in Romania televizoarele Philips

ABC Data Romania (ABC Data Distributie SRL), subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor IT&C din Europa Centrala si de Est a semnat contractul de distributie cu TP Vision BV, televizoarele Philips intrand in stocul local ABC Data, micsorand timpul de livrare catre parteneri.

"Cu o istorie impresionanta pe piata televizoarelor, produsele Philips s-au remarcat mereu prin fiabilitate si calitatea imaginii. Gama de televizoare Philips propusa pentru 2016 este vasta si acopera toate segmentele importante. Raportandu-ne la dimensiunea ecranului, sunt disponibile diagonale de la 22” (56 cm) la 75” (190 cm), iar daca ne referim la tehnologii de varf, trebuie sa mentionam ecranele cu rezolutie 4K – UltraHD. Amintim HDR si Micro Dimming, facilitati legate de calitatea imaginii, precum si Smart TV AndroidTM ca sistem de operare si evident, Ambilight - tehnologia unica Philips", a declarat Alexandru Stoinea – Key Brand Manager Philips in cadrul ABC Data Romania.

"Aveam nevoie de un partener care sa acopere partea de distributie in zone geografice si canalele de vanzare dedicate pe care pana in acest moment nu reuseam sa le atingem. ABC Data Romania are profilul, experienta si forta necesara sa gestioneze toate provocarile aduse de logistica si vanzarea televizoarelor. Suntem convinsi ca prin inceperea colaborarii cu un partener puternic, motivat si in plina expansiune asa cum este ABC Data Romania, televizoarele Philips vor fi disponibile unui numar mult mai mare de clienti", a afirmat Claudia Popa – Country leader – TP Vision Europe BV – reprezentanta din Romania.

TP Vision, producator dedicat divertismentului digital vizual, se concentreaza pe dezvoltarea, producerea si comercializarea renumitelor televizoare marca Philips in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay si unele tari din Asia-Pacific. Compania imbina expertiza in design si traditia Philips privind inovarea in tehnologia TV cu viteza, flexibilitatea si excelenta TPV in plan operational. Cu aceste atuuri combinate, TP Vision livreaza pe piata televizoare de inalta calitate, inteligente si usor de folosit, cu un stil sofisticat.

AndroidTM este proprietatea Google Inc.

Contact:
Ionut Paraschiv
PR Director
Thinker Media - Relatii Publice
Tel: 0723 333 933
Email: pr@medialook.ro

Ovidiu Enache
Marketing and Communication Manager
ABC Data Distributie
Email: ovidiu.enache@abcdata.eu

Fotografii si informatii aditionale despre: Philips AmbiLux 8900;

Despre ABC DATA:
ABC Data Capital Group este un distribuitor IT de top din Europa Centrala si de Est. 

ABC Data a primit titlul "Distribuitorul anului 2015", unul dintre dintre cele mai importante premii acordate de EMEA Channel Academy.

ABC Data a construit o prezenta puternica in noua state din regiune, cu operatiuni directe de afaceri in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria si Germania. Cu peste 25 de ani de experienta in distributia de hardware, software, electronice si electrocasnice, Grupul pune la dispozitia partenerilor sai unul dintre cele mai complexe portofolii de pe piata: 100.000 de produse de la peste 400 de producatori.

ABC Data este un distribuitor modern, care depaseste modelul de business traditional si le asigura partenerilor solutii optime de logistica si achizitie. in prezent, peste 90% dintre comenzi sunt procesate de InterLink – platforma proprie ABC Data, dedicata partenerilor e-commerce.

Pentru mai multe informatii despre portofoliul de produse ABC Data, va rugam sa vizitati www.abcdata.com.ro.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate