Cautare


18 Iulie 2016
Epson lanseaza proiectoare cu amplificare 4K, Blu-ray UHD si suport HDR

Cele trei proiectoare EH-TW7300, EH-TW9300 si EH-TW9300W dispun de functie de memorare a pozitiei lentilei si de un sistem optic motorizat

Epson lanseaza trei proiectoare de ultima generatie cu tehnologie de amplificare 4K, Blu-ray UHD si suport HDR, sistem optic motorizat si functie de memorare a pozitiei lentilei. Astfel, modelele EH-TW7300, EH-TW9300 si EH-TW9300W pot transforma livingul intr-o sala de cinema pentru pasionatii de filme.
 
Proiectoarele home cinema compatibile cu formatele HDR combina cele mai noi tehnologii de imagine pentru a aduce filmele la viata, oferind imaginilor cele mai fine detalii. Cele trei proiectoare dispun de amplificare 4K, care ofera un grad suplimentar de finete texturii si rezolutiei imaginii proiectate, chiar si atunci cand imaginile transmit continut nativ 4K sau continut digital Full HD, la o rezolutie de 1080p.
 
Proiectoarele sunt concepute pentru a reda un continut complex, inclusiv discuri Blu-ray UHD si HDR  care au continut  4K . Acest lucru le va oferi utilizatorilor o experienta de vizionare optimizata, cu mai multa profunzime, mai multe detalii si culori naturale intense. De fapt, gama de culori reda intreg spectrul de culori sRGB si DCI.
 
Toate cele trei proiectoare redau imagini apropiate de realitate si ofera nuante intense de negru, datorita raportului de contrast de pana la 1.000.000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) si a lentilei din sticla formata din 16 piese. Culorile sunt calde si intense, gratie tehnologiei de proiectie 3LCD, care furnizeaza aceeasi luminozitate pe culoare ca pe alb, de la 2.300 lumeni (EH-TW7300) pana la 2.500 lumeni (EH-TW9300/ EH-TW9300W).
 
in plus, interpolarea cadrelor si functia de amplificare a detaliilor ajuta la redarea unor imagini clare si fara intreruperi.
 
Proiectoarele necesita intretinere minima, iar lampa are o durata foarte mare de viata, astfel incat cu lampa initiala, un utilizator poate viziona cate un film pe zi, pe un ecran mare chiar acasa, pentru urmatorii 7 ani[1].
 
Procesul de instalare este simplu si precis, datorita sistemului optic motorizat, care include zoom optic de 2.1x, focus motorizat si o deplasare a lentilei de ±96,3% pe verticala si ±47,1% pe orizontala. Acum este si mai simplu pentru un utilizator sa comute intre diferitele rapoarte de aspect, deoarece proiectoarele sunt concepute sa stocheze pana la zece pozitii diferite ale lentilei. Astfel, filmul este usor de vizionat, asa cum a fost creat de regizorului peliculei.
 
Proiectorul EH-TW9300W dispune si de functia 4K WirelessHD care simplifica redarea de pe smartphone, consola de jocuri, player-ul Blu-ray etc. Totodata, transmitatorul 4K WiHD face posibila vizionarea continutului 4K prin conexiunea WiHD, fara niciun compromis in ceea ce priveste calitatea imaginiii.
 
Paul White, Manager de produs in cadrul Epson Europa, spune: „Clientii trebuie sa beneficieze de cea mai buna experienta cinematografica in propria lor casa, de aceea suntem foarte mandri de proiectoarele EH-TW7300, EH-TW9300 si EH-TW9300W. Cele mai noi tehnologii integrate in aceste modele, precum amplificarea 4K, Blu-ray UHD si suportul HDR au ridicat standardul de calitate a imaginii si vor imbunatati cu adevarat experienta utilizatorilor. Mai mult, sunt foarte usor de folosit, pentru ca sunt dotate cu sisteme optice motorizate si au functii de memorare a pozitionarii lentilei, facand din instalarea si utilizarea zilnica o experienta fara griji.”
 
EH-TW7300, EH-TW9300 si EH-TW9300W sunt disponibile incepand cu luna septembrie 2016, la pretul estimativ de 2.599 de euro, 3.299 de euro, respectiv 3.699 de euro.

Despre Epson

Epson este lider global in ceea ce priveste inovatiile, dedicandu-se depasirii asteptarilor prin intermediul solutiilor pentru piete diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comert si industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala, sisteme de imprimare si proiectoare 3LCD pana la roboti industriali, ochelari inteligenti si sisteme de detectie si se bazeaza pe tehnologii originale compacte, economice si de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajati in 94 de companii din intreaga lume si este mandru de contributiile permanente aduse protejarii mediului si comunitatilor in care opereaza.


Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Avand o forta de munca de 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe in anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.

Programul „Viziunea ecologica 2050”
 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate