Cautare


19 Septembrie 2016
Epson duce calitatea si flexibilitatea imprimarii foto la un alt nivel in cadrul targului Photokina

Atat in studioul foto profesional, cat si in cadrul panelurilor de discutii, Epson le va demonstra vizitatorilor cat de usor este sa imprimi imagini de calitate superioara pe hartie, pe panza, pe film, pe metal, pe materiale textile si pe accesorii 3D, utilizand noile sale imprimante cu jet de cerneala Renumitul fotograf Marco Grob va sustine o prezentare la standul Epson

Epson expune la Photokina, prestigiosul targ din domeniul fotografiei si imagisticii, cele mai noi solutii de scanare, dar si de imprimare cu jet de cerneala, precum si Moverio, ochelarii inteligenti pentru realitate virtuala prin intermediul unor demonstratii de exceptie care vor avea loc la standul Epson B011, in hala 2.2, intre 20-25 septembrie 2016. 

Pe langa gama completa de solutii profesionale de inalta performanta pentru imprimarea de fotografii, dar si pentru realizarea de reproduceri artistice (Fine Art), Epson isi propune sa depaseasca granitele fotografiei traditionale si sa demonstreze in cadrul evenimentului cat de usor de folosit sunt imprimantele cu jet de cerneala. Vor fi demonstratii pentru imprimarea de imagini pe canvas, pe tricouri, pe panouri metalice si pe obiecte 3D. Epson s-a asociat cu specialisti in software, finisare si aplicatii care vor demonstra in cadrul salonului modul in care pot fi produse rapid si cu usurinta fotografii pe diverse medii de tiparire, reproduceri de arta sau obiecte destinate productiei publicitare.

In plus, pentru a ajuta vizitatorii sa afle care sunt cele mai noi tehnici de imprimare si de prelucrare a imaginii, Epson va gazdui zilnic in zona sa de prezentare o serie de paneluri de discutii. Experti in imagistica de la Epson se vor alatura specialistilor din industrie pentru a oferi consiliere cu privire la subiecte de actualitate, cum ar fi: Cum imprimati pe un suport cu inalbitor optic; Cel mai bun mod de a digitaliza diapozitivele si lamelele de sticla cu profil istoric; Cum sa gasiti cel mai bun suport pentru a produce fotografii de calitate superioara sau printuri fine art.

Marco Grob va sustine o prezentare la standul Epson 

Marco Grob va fi invitatul special al brandului Epson la Photokina. Renumitul fotograf de portrete va vorbi despre succesul sau profesional. Fotograful va avea o prezentare intitulata “Bani, oameni si politica” in zona Epson dedicata fotografiei si va povesti despre cum a reusit sa surprinda personalitatile remarcabile pentru istoria globala din lumea politica, dar si din cinematografie. Marco Grob va povesti si despre experienta pe care a avut-o timp de un an petrecut in spatiu, dar si despre premiul Emmy pe care l-a primit pentru proiectul “Beyond 9/11: Portraits of Resilience”. Prezentarea va avea loc joi, 22 septembrie, la 11:00 si 15:00 in limba engleza si la 11:30 si 15:30 in limba germana.

Doua dintre portretele realizate de Marco Grob, (Jane Goodall si Siro Kierie) vor fi expuse in cadrul zonei Digigraphie a standului Epson. Portretele au fost tiparite cu imprimanta SC-P20000.

Standurile vor fi organizate pe zone de aplicatii pentru a permite vizitatorilor sa-si indrepte atentia catre demonstratiile specifice realizate de experti care le vor oferi informatii practice, dar si consiliere. Demonstratiile vor fi structurate astfel:

Cele mai noi tendinte in imprimarea foto profesionala, dar si pentru imprimarea realizata acasa: Vizitatorii pot vedea cele mai noi imprimante cu jet de cerneala de la Epson, de la modelele A4 cu sase culori, multifunctionale, cu functii de scanare si imprimare, pana la imprimantele de format mare cu 10 culori, de 44 de inch. Toate sunt concepute pentru a oferi o calitate superioara a imaginii si usurinta in utilizare, fiind dotate cu cartuse de cerneala care produc printuri extraordinare in culori vii, cu detalii fine si nuante profunde de negru, gradatii fine, reproduceri consecvente si fotografii alb-negru spectaculoase.

Imprimare foto fine art de o calitate superioara pentru productii cu volum mare: Experimentati o calitate excelenta a imprimarii foto fine art de pana la 64 de inch latime cu imprimantele de format mare din gama SureColor SC-P10000/P20000. Digital Information va fi alaturi de Epson la Photokina pentru a face demonstratii ale solutiilor de imprimare fata-verso pentru albume foto in premiera cu ajutorul sistemului DGI, cu care vor fi dotate doua modele SureColor SC-P10000. 

Mini-laboratoare cu functiuni multiple: Realizate pentru a oferi fotografilor comerciali si retailerilor cea mai buna experienta in ceea ce priveste calitatea si usurinta in utilizare, Epson va face demonstratii cu SureLab D30000SR & DR,mini-laboratorul SureLab D7 Studio si cu imprimantele compacte cu jet de cerneala SureLab SL-D700. Cu SureLabs pot fi produse o varietate de fotografii, carti de vizita, invitatii, pliante si brosuri pe o gama larga de medii si formate  de pana la un metru lungime. Epson vine si cu o oferta pentru modelul SL-D700 care va putea fi achizitionat la un pret cu 22 la suta mai mic pana la sfarsitul lunii octombrie. 

Imprimare foto fine art de calitate pe canvas: in aceasta zona, veti vedea cum functioneaza tehnologia de imprimare profesionala pe canvas cu imprimanta de 64 de inch Epson SureColor SC-S80600 si care sunt solutiile de taiere automata Fotoba si MH&P Stretchmaster ST60/60. Pentru a arata cum se face imprimarea inovativa si usoara, reprezentantii Epson vor face demonstratii pe modelul SureColor SC-T7200 cu cerneala pe baza de apa, folosind ramele Adventa. 

Imagini pe tricouri, pe suprafete metalice si pe obiecte 3D: Pentru a proba flexibilitatea imprimantelor cu sublimare SureColor SC-F pentru producerea de textile si obiecte promotionale de calitate superioara, Epson va face demonstratii cu o varietate de aplicatii extrem de creative. Imaginile vor fi imprimate pe tricouri folosind imprimanta SureColor SC-F2000 care tipareste direct pe materiale textile si care furnizeaza un design complet si servicii de imprimare all-in-one. Imprimarea foto pe produse 3D, inclusiv casti de protectie, accesorii, huse de telefon/tableta si obiecte promotionale va fi demonstrata cu imprimanta SureColor SC-F6200, in parteneriat cu expertii in sublimare 3D de la SubliTec. Epson se va asocia, de asemenea, cu ChromaLuxe pentru a face demonstratii ale imprimarii foto pe panouri metalice cu ajutorul SC-F6200, rezultatul fiind imagini uimitoare si rezistente.
 
Micro-site-ul Epson dedicat targului Photokina (www.epson.eu/photokina) va fi actualizat in mod regulat cu cele mai noi informatii despre ce puteti vedea, experimenta si afla de la standurile Epson.

Despre Epson
Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajati in 90 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care isi desfasoara activitatea si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate