Cautare


25 Mai 2017
Angajatii din generatia Millennials se plang de mediile de lucru zgomotoase? Plantronics are o solutie: gama Voyager Focus UC

Angajatii care lucreaza in spatii de birouri de tip „open space” acorda o importanta tot mai mare ambiantei sonore din jurul lor, potrivit tuturor studiilor de profil.

Un astfel de studiu, lansat de Plantronics, asupra asteptarilor pe care le au angajatii de la mediul de lucru din birourile lor si a masurilor pe care le pot lua managerii pentru a obtine cea mai mare productivitate si satisfactie de la angajatii lor, arata ca 64% dintre cei ce lucreaza in astfel de spatii considera ca izolarea de sursele de distragere a atentiei contribuie la cresterea productivitatii (un sumar executiv al studiului este disponibil aici). 

Poate ca directorii de resurse umane vor trebui sa se concentreze pe acele masuri prin care sa reduca sursele de distragere a atentiei pentru angajatii Millennials si in general sa reduca zgomotul ambiental deranjant din birouri. De fapt, acesti angajati isi iau propriile masuri de izolare: asculta muzica in casti sau schimba birourile, pentru a evita zgomotul ambiental si a-si crea o stare de bine. Un articol recent postat pe blogul Plantronics (link) detaliaza preferintele angajatilor cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani. 

Plantronics, pionier in inovatia in domeniul audio, a dezvoltat o linie de produse premium potrivite pentru noua generatie si nu numai, in ceea ce priveste izolarea fonica si calitatea auditiei. Este vorba de Plantronics Voyager Focus UC – casti wireless, Bluetooth, stereo, cu huse de piele, concepute special pentru spatii de birouri deschise zgomotoase. 

Aceste casti sunt create pentru utilizatori premium care cauta nu doar o experienta audio de exceptie, dar apreciaza inclusiv aspectul si calitatea materialelor folosite. 

Castile dispun de protectie din piele pentru urechi iar suportul de incarcare este o declaratie de design menita sa atraga atentia asupra biroului pe care se afla. Dincolo de acest fapt, lista de specificatii este destul de bogata: tehnologie de anulare a zgomotului, wideband (voce), procesarea digitala a sunetului, conectivitate Bluetooth multipunct la computer (emitator USB) si smartphone, raza de acoperire de 30 de metri, trei microfoane incorporate, totul intr-un dispozitiv ce cantareste numai 155 de grame – masa medie a unui smartphone.
 
Plantronics este prezent in Romania din 2002 prin intermediul unui parteneriat de lunga durata cu distribuitorul local ABN Systems. 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.plantronics.com. Pentru a afla mai multe despre solutiile disponibile in Romania, sunati la ABN Systems 021-233.09.95.

Plantronics este marca inregistrata a Plantronics, Inc. inregistrata in Statele Unite si alte tari. Termenul Bluetooth® si logoturile sunt marci inregistrate ale Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Plantronics este licentiata. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor lor.

Sursa: www.vando.ro




Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate