Cautare


15 Iunie 2017
Utilizatorul Facebook care a postat filmul "Deadpool" se confrunta cu 3 ani de inchisoare

Un utilizator Facebook care a generat 5 milioane de vizualizari postand "Deadpool" in timp ce filmul rula inca in cinematografe a fost acuzat de piraterie in California.

Un barbat care ar fi incarcat o copie a filmului Marvel "Deadpool" pe pagina sa de Facebook la o saptamana dupa ce acesta a fost lansat in cinematografe, a fost acuzat marti in California. 

Trevon Maurice Franklin - 21 de ani - din Fresno, California, ar fi incarcat filmul in februarie 2016 sub denumirea "Tre-Von M. King". Procurorii spun ca filmul a fost vizionat de 5 milioane de ori in cele doua zile pana cand a fost sters.

Franklin este acuzat de "reproducerea si distribuirea unei opere protejate prin drepturi de autor", infractiune pedepsita cu trei ani de detentie intr-o inchisoare federala. 

"Deadpool" a fost un succes surpriza al 20th Century Fox, devenind filmul cu cea mai mare rata de rating din toate timpurile. "Deadpool 2" este de asteptat sa debuteze in 2018, regizat de David Leitch, regizorul filmului de actiune "John Wick". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate