Cautare


16 Iunie 2017
Spotify depaseste 140 milioane de ascultatori

Peste 140 milioane de oameni redau melodii pe Spotify in fiecare luna, potrivit unui blog post al directorului de vanzari Brian Benedik. Compania si-a actualizat ultima oara numarul de ascultatori in urma cu un an, cand anunta 100 milioane de ascultatori lunar.

Aceasta insemna ca Spotify aproape si-a dublat numarul ascultatorilor activi, la fel ca Pandora, cel mai apropiat concurent in muzica care poate fi difuzata gratuit, fara reclame. 

In ultimii cinci ani, oamenii au trecut rapid de la achizitionarea de muzica cum ar fi iTunes la servicii precum Spotify, care ofera muzica fie prin achitarea unui abomnament lunar, fie prin publicitate. Acest lucru a ajutat Spotify sa se mentina in fata rivalilor precum Pandora si Apple Music, care are 27 milioane de abonati, spre deosebire de Spotify (50 milioane).

Statistica vine in aceeasi zi in care Spotify a lansat detalii cu privire la sanatatea sa financiara. La fel ca majoritatea serviciilor de music streaming de acest gen, Spotify pierde bani. In ciuda vanzarilor, pierderea sa operationala a ajuns la 349,4 milioane de euro. 

Sursa:
www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate