Cautare


07 Iulie 2017
EuroGsm asigura energie pentru device-urile participantilor la Electric Castle, pentru al cincilea an consecutiv

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, sustine pentru al cincilea an consecutiv unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica – Electric Castle. sapte standuri amplasate in sapte locatii cheie vor asigura energia necesara pentru ca participantii la festival sa fie conectati tot timpul si sa surprinda fiecare moment de neuitat. Anul acesta vor fi puse la dispozitie pentru prima oara puncte de incarcare self-service, in conditii de maxima siguranta, in cadrul serviciului gratuit oferit de EuroGsm.

Retailer-ul EuroGsm anunta sustinerea participantilor Electric Castle prin asigurarea unor standuri de incarcare pentru device-urile lor. Anul acesta, compania va amplasa in spatiul dedicat festivalului sapte standuri in sapte locatii diferite, cu o capacitate totala de peste 700 de incarcatoare. Prin intermediul acestora, participantii la festival isi vor putea incarca gratuit telefoanele, bateriile externe, dar si camerele video de actiune. Standurile vor fi deschise non-stop pe perioada festivalului, acopera o gama larga de modele de telefoane si vor functiona in regim self-service pentru ca participantii sa aiba acces facil si rapid la serviciul oferit de EuroGsm.

Partener inca de la prima editie a festivalului Electric Castle, EuroGsm si-a imbunatatit in fiecare an serviciul gratuit de incarcare, astfel ca pentru aceasta editie vorbim de o crestere de aproximativ 30% fata capacitatea de la editia precedenta.

„Ne bucuram sa fim, pentru al cincilea an la rand, alaturi de organizatori si sa incarcam cu energie din ce in ce mai multi participanti dornici sa fie tot timpul conectati, sa impartaseasca experientele cu prietenii si sa surprinda momente inedite de distractie. La fel ca in fiecare an, si de aceasta data ne-am propus sa imbunatatim serviciul oferit si l-am transformat intr-unul self-service. Astfel vom asigura un serviciu rapid, usor de folosit si in conditii de maxima siguranta, cu grija cu care intampinam si clientii din magazine” a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Despre EuroGsm

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri telecom, cu peste 500 de angajati si o retea extinsa la 108 magazine in peste 70 de orase in cei 20 de ani de existenta.

Compania este un trend-setter care aduce pe piata cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, asigura cea mai variata gama de accesorii si o servire rapida a clientilor sai pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate