Cautare


10 August 2017
Disney va parasi Netflix pentru propriul serviciu de streaming

"Captain America: Civil War", "Moana" si alte filme Disney transmise in prezent pe Netflix nu vor mai fi disponibile acolo dupa 2018, potrivit Walt Disney Company.

Disney a anuntat marti ca va lansa propriul serviciu de abonare in 2019, care va deveni noua casa pentru filmele studiourilor Walt Disney Studios, Pixar, Marvel, Lucasfilm si altele. Intre aceste filme se vor numara "Toy Story 4", continuarea "Frozen" si remake-ul live-action al "The Lion King". 

CEO Disney, Bob Iger, a declarat pentru CNBC ca desi Disney are "o relatie buna" cu Netflix, compania sa isi va exercita optiunea din acord de a parasi serviciul. Filmele vor ramane pe serviciul Neflix pana la sfarsitul lui 2018, iar show-urile de televiziune Marvel, cum ar fi "Daredevil" si "The Defenders" vor ramane pe Netflix, a raportat CNBC. 

Aceasta decizie este o schimbare majora pentru Disney, care a anuntat pentru prima data acordul cu Netflix in 2012, pentru a face ca acest serviciu sa devina casa exclusiva pentru filmele sale incepand cu 2016. Aceste filme au inceput sa apara pe Netflix in septembrie 2016. 

Netflix nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta anuntul. 

Ceea ce va veni mult mai devreme decat serviciul de film va fi un serviciu video-streaming marca ESPN, care fi lansat la inceputul anului 2018, a anunat Disney. 

Se spune ca acest serviciu include 10.000 de jocuri si evenimente pe an, inclusiv cele de la Major League Baseball, Major League Soccer si sport de colegiu. Serviciul va permite achizitionarea de pachete individuale de sport de la MLB.TV, NHL.TV si MLS Live. 

Ambele servicii au fost dezvaluite ca parte a anuntului Disney ca achizitioneaza proprietatea majoritara a companiei BAMTech, LLC, o companie de streaming video si servicii internet de la compania de internet MLBAM. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate