Cautare


11 August 2017
Facebook introduce un nou serviciu video

Gigantul social media Facebook a facut o miscare care il aduce in concurenta cu YouTube si retelele de televiziune.

Utilizatorii vor vedea in curand un nou tab Watch, care le va oferi o serie de show-uri, unele dintre ele finantate de catre reteaua sociala. 

Watch va fi personalizat, astfel incat utilizatorii sa poata descoperi emisiuni noi, in functie de ce vizioneaza prietenii lor. 
Vizitatorii vor putea de asemenea sa vada comentarii si sa se conecteze cu prieteni si grupuri dedicate pentru show-uri.

"Vizionarea unui show nu trebuie sa fie pasiva", a declarat fondatorul companiei, Mark Zuckerberg, intr-o postare pe Facebook. 

"Poate fi o sansa de a impartasi o experienta si de a-i aduce impreuna pe oamenii cu aceleasi preocupari". 

Video-ul este disponibil pe Facebook de ceva timp, insa pana acum a fost dominat in mare parte de clipuri de amatori sau secvente scurte din parte organizatiilor de stiri. 

Cea mai mare retea sociala din lume a adaugat un tab video anul trecut si a sugerat ca ar putea produce continut original. 

Watch ar putea deschide o potentiala sursa de venit pentru Facebook si pentru producatorii de programe, in timp ce utilizatorii se pot astepta sa vada anunutir directionate inainte si in timpul show-urilor. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate