Cautare


10 Ianuarie 2019
Netgear imbunatateste experienta de Smart Home cu o serie de tehnologii noi prezentate la CES 2019

NETGEAR, Inc. (NASDAQ: NTGR), lider in furnizarea echipamentelor destinate retelelor de domiciliu si a produselor de securitate pentru locuintele inteligente, a fost nominalizat la CES 2019 Innovation Awards Honoree. Nominalizarile de anul acesta includ noua rama foto Meural Generation 3.0 Smart Canvas si noul sistem Orbi.

Meural Generation 3.0

Noile produse din a treia generatie Meural Canvas sunt primele dezvoltate de Netgear dupa achizitia brandului Meural, in August 2018. Cu Netgear la conducere, ramele foto digitale Meural din generatia a treia vor fi disponibile in patru variante de design si doua dimensiuni.

Atat flagship-ul de 27” cat si modelul mai mic de 21.5” vin insotite de imbunatatiri hardware, software si de continut. Oferind un produs de top, precum si o librarie de peste 30.000 de imagini adunate de la muzee, artisti si parteneri din toata lumea, Meural isi propune sa aduca arta vizuala in vietile tuturor.

Sistemul Orbi Wi-Fi (CBK40) cu modem integrat
                                                                                     
Acesta este un sistem 2 in 1, ce poate inlocui cu succes  modemul pe cablu existent si routerul, beneficiind astfel de o experienta imbunatatita si o acoperire Wi-Fi Mesh in toata locuinta. Sistemul Orbi Tri-Band Wi-Fi Cable Modem este compatibil cu majoritatea providerilor de internet si va functiona fara setari suplimentare. 

“Netgear este incantat sa fie recunoscut din nou de catre Consumer Technology Association pentru inovatie in designul si ingineria din spatele produselor sale”, a declarat David Henry, Senior Vice President al Connected Home Products pentru Netgear. “Privim optimisti catre un 2019 foarte interesant odata cu lansarea noilor tehnologii wireless, alaturi de noi categorii care demonstreaza capabilitatile unei lumi interconectate.”

Pe langa produsele nominalizate pentru Innovation Award, Netgear au anuntat si trei produse noi: Hotspotul Mobil Nighthawk 5G, Modemul de Telefonie Nighthawk pentru Xfinity Voice (CM1150V) si Netgear Armor pentru sistemul Orbi Wi-Fi Mesh, disponibil intr-un update de firmware pentru sistemele bazate pe RBR50. Acest update va include o subscriptie de 90 de zile.

Hotspotul Mobil Nighthawk 5G

Hotspotul Mobil Nighthawk 5G este primul dispozitiv 5G lansat vreodata, disponibil exclusiv pentru reteaua 5G de la AT&T. Hotspotul mobil 5G combina expertiza Netgear in sisteme de hotspot mobil si modemul Qualcomm Snapdragon X50 5G, primul modem comercial 5G NR.

Modemul de Telefonie Nighthawk pentru Xfinity Voice

CM1150V este primul modem DOCSIS 3.1 care functioneaza cu cablu de telefon,  suporta toate abonamentele de internet disponibile si este conceput sa suporte viteze de internet Multi-Gig*, in viitor. CM1150V include doua porturi de telefon care prioritizeaza automat protocolul voice over internet (VoIP) pentru apeluri telefonice clare si neintrerupte. 

*suportul Multi-Gig va fi disponibil la jumatatea Q1 2019

Armor Cybersecurity pentru Orbi

Netgear Armor, produs de Bitdefender, este un serviciu de securitate multi-layer care va fi disponibil prin intermediul unui update de software pentru utilizatorii Orbi in urmatoarele luni. intrucat Orbi Mesh Wi-Fi ofera acoperire mai mare pentru toata locuinta, Netgear Armor detecteaza si protejeaza automat toate dispozitivele conectate de orice amenintare cibernetica, precum virusi, malware, spyware, ransomware, phishing si botnets, blocand accesul la site-uri, URL-uri si adrese IP care ar putea fura informatii sau identitati. Prin intermediul aplicatiei Orbi, vei primi notificari instantanee in momentul in care o amenintare este detectata si blocata. Cu ajutorul sistemului avansat de protectie Netgear Armor, utilizatorii Orbi isi vor putea proteja casa si familia de amenintari cibernetice. Serviciul va fi disponibil gratuit in primele 90 de zile si va include softul Bitdefender Total Security pentru un numar nelimitat de dispozitive personale, disponibil pentru PC, Mac, iOS si Android.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate