Cautare


04 Februarie 2019
Panasonic LUMIX PRO, deschis pentru inscrieri

Sustinere globala fara egal pentru fotografii creativi Un service care calatoreste cu dumneavoastra* Inregistrati-va acum pentru un abonament anual gratuit**

Dupa lansarea la Photokina 2018, Panasonic a anuntat LUMIX PRO, un hub pentru utilizatorii de camere profesionale, care este deschis acum pentru inscrieri in Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie.

LUMIX PRO este o retea extinsa de suport si service pentru profesionistii din industriile creative. Recunoscand faptul ca in activitatea cotidiana fotografii si videografii au nevoie de mai mult decat doar de produse, programul a fost conceput pentru a le garanta ca pot continua sa lucreze beneficiind de o gama de beneficii de service si reparatii si asistenta globala consistenta. 

incepand de astazi, posesorii de camere din seria LUMIX G si din noua serie S din Europa au posibilitatea de a-si inregistra echipamentul si de a se bucura gratuit de beneficiile programului anual LUMIX PRO pana la data de 31 martie 2019**.

Servicii cuprinzatoare de reparatii combinate cu asistenta personalizata

LUMIX PRO a fost creat pornind de la nevoile utilizatorului si a fost conceput pentru a furniza un cadru care sa ofere sprijin fotografilor si videografilor, indiferent de nivelul de experienta. inregistrarea va oferi membrilor beneficii relevante in relatie cu partenerii cheie in domeniul fotografiei.

Va fi disponibila o gama de beneficii de service de mentenanta si reparatii la nivel national si global - inclusiv mentenanta suplimentara precum curatarea senzorilor, EVF, a carcasei sau calibrarea obiectivului*. Membrii vor avea de asemenea acces la timpi de intoarcere rapizi si garantati sau vor putea imprumuta echipamente in cazul in care timpul pentru returnare la posesor nu poate fi respectat. Gama de servicii si asistenta oferite de programul pe mai multe niveluri este conceputa pentru a indeplini cerintele fiecarui fotograf. 

Fotografii care calatoresc vor putea primi beneficiile aplicabile in functie de nivelul abonamentului in tari care ofera service de reparatii, pentru a garanta va vor putea continua sa lucreze in orice conditii. Panasonic va continua sa extinda serviciile LUMIX PRO in alte tari, fiind preconizata lansarea in Irlanda si Austria in primavara anului 2019, alte tari urmand pe parcursul anului. Astfel se va crea un program cu adevarat global care ofera sprijin fotografilor atunci cand au mai mare nevoie.

Pentru a afla mai multe si pentru a va inregistra pentru LUMIX PRO vizitati www.lumix-pro.com.

* Conditiile de service si produsele care se califica pentru program pot varia in functie de regiune. Serviciile globale de reparatii sunt disponibile pentru membrii din categoria black si platinum. Curatarea senzorului si alte servicii de mentenanta sunt disponibile doar pentru membrii nationali.
**inregistrarea gratuita este valabila pana la 31 martie 2019 DOAR pentru clientii din Europa. Nivelul de membru alocat pe baza echipamentului inregistrat cu profilul de utilizator.

Despre LUMIX

LUMIX este brandul fotografic al Panasonic Corporation. A fost infiintat in 2001 iar in 2008 a lansat prima camera mirrorless cu obiectiv interschimbabil. Prin lansarea GH5, LUMIX a fost propulsat pe piata profesionista, o pozitie care a fost ulterior consolidata prin lansarea LUMIX G9 si GH5s.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, in 2018, a aniversat 100 de ani la infiintarea sa, este activa la nivel global, fiind prezenta acum in 591 de sucursale si 88 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,4 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2018. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata mai buna si o lume mai buna pentru clientii sai.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Sursa:
www.attitudepr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate