Cautare


iOS 11 este acum disponibil pentru download pe iPhone-uri si iPad-uri
22 Septembrie 2017 SO

iOS 11 este acum disponibil pentru download pe iPhone-uri si iPad-uri

Apple a lansat iOS 11 pe iPhone-uri si iPad-uri, o actualizare serioasa care aduce cu sine aplicatii de realitate augmentata (AR), imbunatatiri Siri si un App Store complet reproiectat.

iOS 11 a fost anuntat pentru prima data in cadrul WWDC din acest an si a fost in mainile abonatilor la programul beta Apple timp de cateva luni. 

Una dintre caracteristicile principale ale actualizarii este suportul pentru aplicatiile ARKit, ceea ce inseamna ca software-ul bazat pe realitate augmentata va incepe in curand sa apara in App Store. 

"Sute de milioane de oameni pot experimenta acum aplicatii AR pe iPhone si iPad si pot vizualiza continut virtual peste scenele din lumea reala pentru jocuri interactive, experiente de cumparaturi, design industrial si multe altele", a declarat Apple.
"Aceste aplicatii ofera experiente AR de inalta calitate utilizand camera incorporata, procesoare puternice si senzori de miscare in dispozitivele iOS". 

iOS 11 ofera, de asemenea, o actualizare necesara pentru Siri. Nu numai ca apple a acordat asistentului digital noi voci naturale "feminine si masculine", ci Siri a fost actualizat si pentru a folosi "invatarea pe dispozitiv", pentru a deveni mai contextual. Aceasta inseamna ca daca cineva va trimite un mesaj prin care va intreaba unde va aflati, spre exemplu, Siri este acum suficient de inteligent pentru a indica locatia. 

Traducerea nativa este, de asemenea, oferita pe Siri in iOS 11, care va suporta de la engleza, la chineza, franceza, germana, italiana si spaniola la momentul lansarii. 

La prezentarea iOS 11, Apple a afirmat si ca iOS 11 va sustine platile peer-to-peer prin intermediul unei noi aplicatii iMessage, tranzactiile fiind autentificate prin folosirea Touch ID sau, probabil, Face ID pe iPhone X. Cu toate aceasta, firma a recunoscut in aceasta saptamana ca functia va fi disponibila mai tarziu in cursul acestui an. 

Cele mai mari schimbari vin pentru utilizatorii iPad, Apple introducand un nou doc care poate fi accesat chiar si cand va aflati intr-o aplicatie, un instrument Drag and Drop si un suport mai larg pentru Apple Pencil. 

Apple iOS 11 are o dimensiune de aproximativ 1,89GB, este compatibil cu iPhone 5S si modelele ulterioare, cu iPad generatia 5 (2017), Mini 2, 3 si 4, toatele modelele Air si toate modelele Pro, precum si cu iPod Touch, a 6-a generatie. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate