Cautare


Sistemul de operare Google Fuchsia va fi compatibil cu aplicatiile Android
04 Ianuarie 2019 SO

Sistemul de operare Google Fuchsia va fi compatibil cu aplicatiile Android

Nicio aplicatie nu va fi lasata in urma atunci cand va sosi noul sistem de operare.

Un fisier postat pe Android Open Source Project sugereaza ca gigantul in materie de cautare implementeaza o versiune special creata a Android Runtime (ART) - arhitectura folosita de aplicatii - in viitorul sistem de operare, asa cum a raportat anterior 9to5Google. 

"Aceste obiective sunt folosite pentru a construi ART pentru Fuchsia. Ele difera de dispozitivele Android obisnuite, deoarece nu vizeaza un hardware specific, ci vor produce un pachet fuchsia (fisier .far)", releva postarea. 

Un fisier .far este echivalentul Fuchsia la Android APK, a indicat 9to5Google. 

Fuchsia ar putea inlocui Android si Chrome OS in urmatorii ani, insa nu se cunoaste data lansarii acestuia. Compania a declarat anterior ca Fuchsia este doar "unul dintre numeroasele sale proiecte open-source experimentale", insa nu a indicat data lansarii. 

Cu toate acestea, a permite oamenilor sa continue sa foloseasca aplicatiile lor Android ar face cu siguranta mai usoara tranzitia la noul sistem de operare. 

Google nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate