Cautare


Microsoft va inceta sa sustina Windows 7 peste un an
16 Ianuarie 2019 SO

Microsoft va inceta sa sustina Windows 7 peste un an

Daca inca folositi Windows 7, ar fi timpul sa va ganditi la un upgrade.

Incepand cu 14 ianuarie 2020, Microsoft nu va mai sustine Windows 7, ceea ce inseamna ca nu vor mai fi lansate actualizari sau solutii de securitate pentru sistemul de operare. 

"Schimbarile si actualizarile in tehnologie sunt inevitabile", a declarat Brad Anderson, vicepresedinte corporativ pentru Microsoft 365, intr-un blog post. "Nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a incepe sa puneti in miscare lucrurile pe care trebuie sa le faceti pentru a va schimba organizatia intr-un desktop modern cu Microsoft 365". 

Microsoft va continua sa furnizeze actualizari de securitate pentru Windows 7 clientilor business care platesc pentru suport, potrivit ZD/net, insa nu si utilizatorilor individuali. 

Windows 7 a fost lansat in 2009 si este inca unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare desktop. Windows 10 a depasit in cele din urma Windows 7 pe piata desktop la sfarsitul anului trecut, potrivit ZDNet. Raportul NetMarketShare din decembrie 2018 arata ca 39,2% dintre masinile de pe care colecteaza date folosesc Windows 10, in timp ce 36,9% dintre acestea folosesc Windows 7, potrivit ZDNet. 

In 2012, Microsoft a decis sa extinda suportul cu inca cinci ani pentru toate editiile Windows 7 pentru utilizatorii individuali. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate