Cautare


02 Iunie 2016
ZebraPay prezinta solutii inovatoare pentru tehnologia self-service la CommunicAsia 2016 Singapore

Compania ZebraPay expune solutii inovatoare pentru tehnologia self-service la standul Romaniei din cadrul targului CommunicAsia 2016 care are loc in Singapore, in perioada 31 mai – 03 iunie 2016. Targul este dedicat tehnologiei informatiei si comunicatiilor si prezinta cele mai noi si revolutionare tehnologii din domeniu.

In cadrul expozitiei ZebraPay participa in calitate de provider independent de software pentru terminale de tip self-service. Solutiile ZebraPay au aplicabilitate in diferite domenii, precum: utilitati publice, telecomunicatii, asigurari, banci, retail etc. 

"Conectivitatea si mobilitatea sunt pilonii unui viitor inteligent. Asia cuprinde aproape jumatate din utilizatorii de Internet din lume si tarile din regiune sunt dornice sa implementeze noile tehnologii. ZebraPay are potentialul si cunostintele necesare pentru a deveni furnizorul de tehnologie self-service al acestor tari. Suntem convinsi ca participarea la CommunicAsia 2016 se va dovedi extrem de fructuoasa pentru business-ul nostru”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

ZebraPay este compania romaneasca? de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani. Anul trecut, compania a devenit lider de piata in industria terminalelor de plati self-service, ajungand sa opereze peste 1.800 de terminale la nivel national. 

ZebraPay este, de asemenea, ocupanta locului 6 in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2015, cea mai buna pozitie ocupata de o entitate romaneasca prezenta in top, cu o crestere de 998%.

„CommunicAsia 2016 este un centru al tehnologiilor de nisa si ofera oportunitatea de a intalni lideri din industrie si potentiali parteneri de pe pietele emergente. Ne dorim sa devenim un partener de incredere pentru toate companiile care constientizeaza nevoia de a implementa sisteme self-service, sigure si rapide”, spune Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Reteaua ZebraPay este alcatuita din 1850 de terminale de plata, amplasate in peste 350 de localitati din tara. Compania pune la dispozitia clientilor 94 de servicii, printre care amintim: plati facturi, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si bilete la spectacole. 

Despre ZebraPay 

ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar pentru o gama larga de produse si servicii: plati facturi, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren, bilete la spectacole si multe altele. 

Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 350 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay pot fi gasite in marile retele de retail, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.
Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesati
http://www.zebrapay.ro/

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate