Cautare


08 Iulie 2016
Ixia anunta Vision ONE pentru vizibilitatea end-to-end a retelelor

Dispozitivul optimizeaza securitatea retelelor fara a le reduce performanta

Ixia (Nasdaq:XXIA), lider in ceea ce priveste testarea, vizibilitatea si securitatea retelelor, anunta lansarea Vision ONE, un produs complet care colecteaza, proceseaza si filtreaza rapid fluxul de date din aplicatii pentru a fi analizate, monitorizate si securizate. Dezvoltat cu contributia echipei de Network Visibility din Ixia Romania, Vision ONE asigura eficientizarea investitiilor in IT si cresterea protectiei retelei fara sa reduca nivelul de performanta a acesteia.

„Singurul lucru de care are nevoie un hacker pentru accesa informatii critice pentru companii este o bresa in retea”, a spus Zeus Karravala, analist principal la ZK Research. „O solutie completa pentru vizibilitatea retelelor reprezinta o baza pentru a intelege mai bine ce se intampla intr-o retea enterprise, in special atunci cand trebuie gestionate o multime de solutii de securitate necesare pentru protejarea datelor si aplicatiilor. Capacitatea de a vedea acel caz singular de activitate suspecta este vitala pentru a proteja cu succes o organizatie impotriva atacurilor si hackerilor.”

„Ixia a combinat capabilitatile sale de top in ceea ce priveste vizibilitatea retelelor intr-un singur dispozitiv accesibil si usor de folosit, ce ofera clientilor nostri informatii in cateva secunde pentru a putea vedea tot ce se intampla intr-o retea, fara exceptie,” a spus Deepesh Arora, vice presedinte Product Management la Ixia. „Ca rezultat, clientii pot avea o eficienta a investitiei de 10 ori mai mare prin cresterea productivitatii echipei de IT, oferind o instalare si configurare rapida, marind durata de viata a instrumentelor de analiza si imbunatatind disponibilitatea retelelor.”

Securitatea retelelor fara reducerea performantelor

in ansamblu, Vision ONE permite unei companii sa-si sporeasca securitatea rapid si usor. Integrand cele mai puternice solutii Ixia in materie de vizibilitate a retelelor si solutii de securitate, Vision ONE ofera o gama variata de beneficii, precum:
- Rentabilitate imediata cu o interfata grafica intuitiva ce permite profesionistilor IT sa instaleze si configureze Vision ONE rapid, astfel incat ei sa se poata concentra pe cresterea securitatii si mai putin pe configurare.
- Procesarea avansata de pachete de date fara pierderi contribuie la imbunatatirea eficientei uneltelor de securitate prin eliminarea datelor duplicate si gruparea lor.
- Analiza in detaliu a pachetelor de date optimizeaza investitia in infrastructura prin clasificarea traficului in timp real si directionarea acestuia catre instrumentele potrivite, conform unui set de parametrii precum tipul de aplicatie, geolocatie sau tipul de echipament.
- Balansarea traficului de date maximizeaza timpul de functionare si asigura faptul ca date critice nu se pierd, iar traficul este distribuit in mai multe canale de monitorizare.

Avantaje competitive pentru distribuitori

Vision ONE ofera distribuitorilor Ixia o platforma completa cu avantaje competitive puternice prin reducerea sarcinilor echipelor IT, securizarea retelelor fara a sacrifica performanta si eficientizarea investitiilor. Capabilitatile plug and play ale Vision One permit rentabilitate imediata pentru clienti, cu efort minim in ceea ce priveste vanzarea si lansarea solutiei.

„Vision ONE stabileste un nou standard pe piata deoarece ne ofera posibilitatea sa ne adresam unei varietati atat de mari de cerinte in ceea ce priveste vizibilitatea retelelor cu un singur dispozitiv eficient din punct de vedere al costurilor”, spune Jean-Marc Odet, General Manager, J3TEL. „Solutia Ixia livreaza o combinatie bogata de caracteristici si functionalitati ce vor raspunde nevoilor specifice de vizibilitate si securitate ale clientilor nostri. in particular, platforma Vision ONE este unica in ceea ce priveste pretul de intrare pe piata, permitandu-le companiilor sa creasca in functie de nevoile lor.”

Despre Ixia

Ixia (NASDAQ: XXIA) dezvolta solutii de testare, vizibilitate si securitate, care imbunatatesc aplicatiile destinate retelelor fizice si virtuale ale companiilor, furnizorilor de servicii si producatorilor de echipamente de retea. Ixia ofera medii de incredere in care companiiile pot sa functioneze si sa se dezvolte. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe solutiile Ixia pentru a-si testa, optimiza si securiza retelele. 
Pentru mai multe informatii, vizitati www.ixiacom.com sau Facebook.com/IxiaRomania


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate