Cautare


17 Martie 2017
Rusia neaga implicarea in hack-ul Yahoo

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov a negat acuzatiile.

Kremlinul a negat acuzatiile autoritatilor americane potrivit carora agentia de informatii FSB a fost implicata in marea scurgere de date care a afectat Yahoo. 

Doi ofiteri FSB au fost acuzati ca au conspirat cu doi presupusi hackeri, printr-un act de acuzare anuntat miercuri de Departamentul American de Justitie. 

Se crede ca acestea sunt primele acuzatii facute de SUA impotriva oficialilor guvernamentali rusi. 

Atacul impotriva Yahoo din 2014 a afectat 500 milioane de conturi ale utilizatorilor. 

"Asa cum am spus in repetate randuri, nu poate fi vorba despre absolut nicio implicare a vreunui oficial sau agentie rusa,inclusiv FBS, in orice actiuni ilegale din spatiul cibernetic", a declarat purtatorul de cuvant Dmitry Peskov. 

Oficialii americani au sustinut ca doi ofiteri FSB, Dmitry Dokuchaev si Igor Sushchin au colaborat cu Karim Baratov si Alexsey Belan, care se afla pe lista celor mai cautati oameni de catre FBI de peste 3 ani de zile. 

Pe langa orchestrarea atacului, acuzatiile pretind ca conturile Yahoo accesate fara autorizare au fost folosite pentru a lansa o campanie spam. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate