Cautare


Microsoft Office este acum disponibil in Windows Store (pentru Windows 10S)
19 Iunie 2017 Software

Microsoft Office este acum disponibil in Windows Store (pentru Windows 10S)

Noul laptop Surface este unul dintre singurele dispozitive care pot descarca Office direct de la Microsoft.

Incepand cu lansarea laptop-urilor Surface si Surface Pro, Microsoft a facut Office disponibil pentru prima data in Windows Store. 

Acesta este in prezent disponibil doar pentru masinile care ruleaza pe noul sistem de operare Windows 10S, o versiune a Windows care poate executa si instala aplicatii doar din magazinul oficial al Microsoft. Laptop-ul Surface este primul care ruleaza pe sistemul de operare, iar Microsoft ofera un abonament gratuit de un an la Office 365 celor cu un dispozitiv Windows 10S pe fiecare piata in care laptop-ul Surface este vandut. 

Website-ul Microsoft afirma ca "procesul de instalare si actualizare pentru Office in Windows Store este in prezent in previzualizare" si ca la inceheierea acestei perioade de previzualizare, altii vor putea sa cumpere si sa instaleze Office in Windows Store pe alte dispozitive Windows 10. Un reprezentant al companiei a declarat ca Office "va fi disponibil pentru cumparare in Windows Store pana la sfarsitul acestui an", insa nu a anuntat data exacta. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate