Cautare


13 Iulie 2017
Star Storage SEAL Content Library Service versiunea 17.03 obtine certificarea "SAP Certified - Integration with SAP NetWeaver®"

O modalitate simpla, dar eficienta de a creste randamentul solutiilor SAP®

Star Storage a anuntat astazi ca versiunea 17.03 a solutiei sale SEAL Content Library Services a obtinut certificarea SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®. Solutia s-a dovedit compatibila cu solutiile SAP®, oferind posibilitatea integrarii functionalitatilor complexe de arhivare a informatiilor din sistemul SEAL Unified Records Management, bazat pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) si avantajele aplicatiei SAP ERP.

SAP ICC (Centrul de integrare si certificare SAP) a atestat integrarea solutiei Star Storage SEAL Content Storage Services versiunea 17.03 cu SAP NetWeaver®, oferind astfel o modalitate mai simpla de a elibera spatiu de stocare din SAP, de a imbunatati atat timpul de raspuns, cat si disponibilitatea sistemului, dar si de a rezolva problemele de performanta cauzate de dimensiunea mare a bazelor de date sau a informatiilor tranzactionale vechi. Aceasta solutie ajuta companiile sa utilizeze platforma software SAP la capacitate maxima, in timp ce arhiveaza documente de business si prelucreaza metadatele asociate (atribute pentru fiecare document arhivat) si fisiere SAP de tip arhiva (fisiere ADK), din orice aplicatie SAP Business Suite. Acest lucru permite chiar si utilizatorilor care lucreaza in afara programului SAP sa acceseze, sa vizualizeze si sa partajeze documente direct din interfata de utilizator SEAL pentru o experienta imbunatatita.

Pentru optimizara arhivarii datelor din SAP, SEAL furnizeaza un conector construit pe baza tehnologiilor standard SAP (server de continut HTTP si conector Java), care ofera un repository universal de continut sigur si scalabil (bazat pe platforma Hitachi Content Platform), cu o interfata puternica, dar usor de folosit de catre utilizatorii non-IT si de business.

"Suntem incantati sa anuntam aceasta realizare de succes prin care solutia noastra SEAL Content Library Services versiunea 17.03 este acum certificata SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®", a declarat Catalin Paunescu, CEO al Star Storage. "Abilitatea solutiei SEAL Content Library Services de a valorifica potentialul de business al solutiilor SAP si de catre alti furnizori se va dovedi extrem de benefica angajamentelor actuale si viitoare ale clientilor".

Ca urmare a certificarii, solutia Star Storage SEAL Content Library Services versiunea 17.03 ofera acum spatiu suplimentar de stocare, prin imbunatatirea timpului de raspuns si cresterea disponibilitatii si a performantei sistemului. Solutia poate imbunatati controlul volumului de date din SAP (reducand in acelasi timp totalitatea costurilor directe si indirecte ale sistemelor care ruleaza software-ul SAP), accelereaza procesele de backup si recuperare a datelor si simplifica procesul de implementare in cazul actualizarii solutiilor SAP. Solutia este conceputa pentru a oferi licente accesibile, implementare rapida si costuri de mentenanta reduse, sprijinind in acelasi timp conformitatea si diminuand expunerea la risc a companiei.

in plus, pentru ca SEAL ruleaza pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) permite automatizarea si realizarea unor procese complete si mai sigure de arhivare si stocare a datelor, cu zero CAPEX, un model de plata in functie de consum si operatii fara griji. Un model financiar permisibil, combinat cu o solutie completa pentru arhivarea a datelor din SAP, ajuta organizatiile sa atinga rapid un randament bun al investitiei si sa implementeze o strategie coerenta de gestionare a informatiei.

Despre Star Storage
Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de management si protectie a informatiilor pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 16 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecomunicatii, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcursul catre transformarea digitala, mobilitate si Cloud a organizatiilor de orice dimensiune. Mai multe detalii pe www.star-storage.eu

SEAL Content Library Service versiunea 17.03 este marca inregistrata a companiei STAR STORAGE.

SAP, SAP NetWeaver si alte produse si servicii SAP mentionate in acest comunicat, precum si siglele respective sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale SAP SE (sau ale unei companii afiliate SAP) in Germania si in alte tari. Consultati http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx pentru informatii suplimentare referitoare la marcile comerciale.

Toate celelalte nume de produse si servicii mentionate in acest comunicat sunt marci comerciale inregistrate ale proprietarilor respectivi.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe:
Liana Epure, liana.epure@star-storage.ro 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate