Cautare


07 August 2017
Google va lansa un concurent Snapchat Discover

Google ar fi oferit 30 miliarde de dolari pentru Snapchat la inceputul anului 2016. Insa se pare ca a decis sa concureze cu Snapchat.

Wall Street Journal si Bloomberg au raportat ca Google este pe punctul de a lansa un serviciu de stiri care sa concureze cu Snapchat Discover, prin crearea de mini-reviste de slide-uri similare (continand text, fotografii si videoclipuri), pe care le puteti vizualiza pe telefonul mobil. 

Potrivit ambelor publicatii, serviciul se numeste Stamp, unde "ST" inseamna "Stories" si "AMP" reprezinta initiativa Google Accelerated Mobile Pages,care produce in prezent versiuni usoare de articole online pentru a grabi timpul de incarcare pe smartphone-uri.

Journal raporteaza ca articolele Stamp ar putea aparea in Google Search si/sau in alte produse Google si ar putea fi anuntat in curand. "Nu avem nimic de anuntat in acest moment, dar asteptam cu nerabdare sa impartasim informatii cat mai curand", a declarat un reprezentant Google pentru CNET.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate