Cautare


Software-ul Google Safe Browsing protejeaza 3 miliarde de dispozitive
13 Septembrie 2017 Software

Software-ul Google Safe Browsing protejeaza 3 miliarde de dispozitive

Google sustine ca instrumentul sau de prevenire a phishing-ului se afla acum pe mai mult de 3 miliarde de dispozitive.

Gigantul in materie de cautare a declarat luni ca software-ul sau Safe Browsing pentru Chrome, Firefox si Safari protejeaza inca un miliard de smartphone-uri, laptop-uri si desktop-uri de "raul de pe internet", comparativ cu 2016. Protectia functioneaza si pentru aplicatiile social media precum Snapchat. 

Snapchat foloseste instrumentul pentru a verifica link-urile pe care utilizatorii le distribuie intre ei. 

"Daca deschideti un link de aceasta natura, veti vedea o alerta care va permite sa va retrageti sau sa aflati mai multe despre serviciul Google Safe Browsing. URL-ul in sine nu va fi impartasit Google", sustine Snapchat pe o pagina de asistenta. 

De unde sa stiti ca sunteti intr-un potential pericol in timpul navigarii? Un semn rosu mare de avertizare va aparea. Instrumentul anti-malware a fost creat pentru computerele personale in urma cu 10 ani, insa a inregistrat cresteri datorita mai multor dispozitive de pe piata. 

"In ultimii ani, am regandit modul in care Safe Browsing furnizeaza date", au scris Stephan Somogyi si Allison Miller, din cadrul Google, pe blog. "Am construit noi tehnologii pentru a face ca datele sa fie cat mai compacte posibil:Noi doar trimitem informatiile cele mai protejate pe un anumit dispozitiv si ne asiguram ca datele sunt comprimate cat mai strans posibil".

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate