Cautare


26 Noiembrie 2018
Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, UBB, e prima institutie de invatamant din Romania care foloseste Xerox Easy Translator

Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai, a semnat un contract cu partenerul Xerox, Roxer, pentru 10.000 de pagini care urmeaza sa fie traduse cu aplicatia Xerox Easy Translator, intr-o perioada predeterminata de 12 luni. Aplicatia este folosita pentru prima oara in Romania de catre o institutie de educatie universitara.

Aplicatia Xerox Easy Translator Service le permite organizatiilor sa profite de oportunitatile pietei de servicii si tehnologii de traducere – o piata de 38 de miliarde de dolari, care este in crestere. Este prima solutie de acest fel care ofera servicii de traducere in cloud, adaptate nevoilor si cerintelor diverse ale organizatiilor. Traducerile pot fi realizate de un calculator sau pot fi realizate de experti din diferite domenii, pentru a asigura un rezultat de cea mai buna calitate. 

„Inainte de a achizitiona aplicatia, am folosit o versiune trial a Xerox Easy Translator. Am fost multumiti atat de calitatea, cat si de viteza ridicata a procesului de traducere si am decis sa achizitionam un abonament complet de 10.000 de pagini,” spune Razvan Mustata, decan al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai. „Mai ales cand vine vorba de articole si studii stiintifice, care au numeroase pagini si utilizeaza termeni specializati, Xerox Easy Translator App s-a dovedit a fi o solutie extrem de eficienta".

Aplicatia poate traduce in prezent 40 de limbi si este compatibila cu o gama larga de fisiere, atat editabile, cat si non-editabile. In plus, acest serviciu de traducere este disponibil 24x7 si poate fi accesat de pe dispozitive mobile, computere sau echipamente de tiparire.

„Aplicatia prezinta multe avantaje pentru organizatiile mari, care au nevoie de un maxim de eficienta, iar unul dintre cele mai importante puncte forte este faptul ca pastreaza aspectul documentului original. Acesta este transferat intr-un fisier editabil, oferind utilizatorului posibilitatea de a personaliza traducerea, astfel incat ambele fisiere sa aiba un aspect si un stil asemanator,” explica Bogdan Cobuz, Office Product Marketing Manager, Xerox. „Ne bucuram sa vedem ca institutiile de invatamant din tara noastra folosesc cele mai noi tehnologii pentru a-si ajuta studentii si suntem convinsi ca facultatea va beneficia mult in urma folosirii acestei aplicatii.”

„Unul dintre cele mai importante avantaje ale aplicatiei Xerox Easy Translator este accesibilitatea sa. Astfel, serviciul poate aduce valoare nu numai sectorului educational, ci si sectoarelor de productie si retail sau firmelor mici si mijlocii.” spune Dan Moldovan, Director de vanzari, Roxer.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Despre UBB

Universitatea Babes-Bolyai, cunoscuta dupa abrevierea sa, UBB, este o universitate publica din Cluj-Napoca, Romania. Cu peste 44.000 de studenti in 2017, este cea mai mare universitate din tara. Universitatea Babes-Bolyai ofera programe de studii in limbile romana, maghiara, germana, engleza si franceza. 

Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor are o bogata istorie in cadrul universitatii si ofera servicii academice pentru toate formele de invatamant: studii universitare, masterat, doctorat, invatamant la distanta, educatie continua, cursuri postuniversitare de recalificare, programe de cercetare, consultanta si dezvoltare durabila.

Despre Roxer

Compania Roxer a fost fondata in 1994 drept partener Xerox in Cluj si este in prezent partener Xerox Premium in 6 judete - Cluj, Bihor, Bistrita, Salaj, Satu-Mare si Maramures. Roxer Grup ofera clientilor sai solutii personalizate de imprimare pentru orice tip de afacere, indiferent de marime sau de industrie.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate