Cautare


12 Noiembrie 2002
Softwin - o prezenta activa pe scena romaneasca IT

Participarea cu solutii complexe de ePublishing la Conferinta Regionala Pan-Europeana se datoreaza existentei in programul dezbaterilor a temei �eLearning", domeniu in care Softwin este lider pe piata romaneasca si unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de solutii specifice din Europa de Est.

Ca o continuare fireasca a strategiei sale pe termen lung, in perioada 7-9 noiembrie ac.c. Softwin a participat la Conferinta Regionala Pan-Europeana pentru Societatea Informationala in calitate de expozant si sponsor. Evenimentul a facut parte din seria de intalniri premergatoare Summitului Mondial pe tema Societatii Informationale (WSIS), care se va desfasura in doua etape - Geneva, decembrie 2002 si Tunisia, 2005.

Participarea cu solutii complexe de ePublishing la Conferinta Regionala Pan-Europeana se datoreaza existentei in programul dezbaterilor a temei �eLearning", domeniu in care Softwin este lider pe piata romaneasca si unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de solutii specifice din Europa de Est (fapt confirmat si de recenta participare la Targul de Carte de la Frankfurt).

Dezbaterea tematica despre eLearning, a continut urmatoarele teme de discutii:

� Intelegerea Societatii Informationale

� Adaptarea sistemelor educationale la necesitatile Societatii Informationale

� Incurajarea inovatiei si cercetarii

� Intelegerea importantei standardizarii

� Stimularea mass media ca promotor al accesului la informatie

� Crearea aptitudinilor pentru Societatea Informationala

� Transformarea cunoasterii in capital

De asemenea, pe toata perioada desfasurarii evenimentului, Softwin a fost prezent cu un stand (nr. 60, chiar langa Centrul de Presa), in care specialisti in solutiile eLearning au prezentat ultimele solutii si inovatii care s-au bucurat de apreciere la Targul de Carte de la Frankfurt: Digital Library (un instrument modern pentru elevi, studenti si cercetatori care ofera continutul manualelor in format virtual), intuitext.com (serviciu de conversie a documentelor din orice format, inclusiv pe hartie, intr-unul adresat Internetului si cartilor virtuale - eBooks), Digital Rights Management (securizarea continutului documentelor conform celor mai inalte standarde; produs adresat publicatiilor, bibliotecilor, universitatilor si editurilor) si eCatalogs (suportul oricarui site de e-comert).

Pe parcursul desfasurarii evenimentului, reprezentantii Softwin s-au intalnit cu oficialitati si oameni de afaceri din Bulgaria, Elvetia, SUA, Italia, Lituania, si Turcia.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate