Cautare


Noul StarOffice gata de lansare
12 Martie 2003 Software
Noul StarOffice gata de lansare

Sun Microsystems va lansa saptamana viitoare o editie test a noii versiuni StarOffice 6.1.

Sun intentioneaza sa posteze pe situl sau, pana miercurea viitoare, o versiunea test a StarOffice 6.1. Versiunea finala a StarOffice 6.1 va fi disponibila incepand din luna octombrie.

StarOffice, forma comerciala a pachetului open source OpenOffice, include un procesor word, o aplicatie spreadsheet si alte instrumente office. StarOffice, ca o alternativa mai ieftina a Microsoft Office, este unul dintre cele mai sustinute eforturi ale Sun de a inlatura dominanta Microsoft de pe piata PC-urilor.

Deoarece produsele Microsoft detin o cota de piata de 90%, Sun a luat atitudine, mai recent, prin incheierea unei intelegeri cu un mare peoducator de PC-uri si prin o noua tehnologie "thin client", care incorporeaza si StarOffice. "Thin clients" sunt terminale a caror aplicatii si date sunt rulate pe un server centralizat, permitand ca software-ul sa ruleze pe dispozitive low-end.

Noua versiune a StarOffice include si suport pentru utilizatorii cu handicap, iar noua configuratie de unelte business permit managerilor IT sa controleze multiple desktopuri StarOffice dintr-o singura locatie. De asemenea, noua versiune va permite salvarea documentelor in format PDF.

Versiunea 6.1 permite si suport pentru crearea de versiuni locale ale software-ului. Sun se asteapta sa aiba versiunile hindusa,

evreiasca si araba ale StarOffice-ului pana la sfarsitul acestui an. De asemenea se lucreaza la versiunile pentru tari din Europa de Est

si din alte regiuni. Crearea acestor versiuni pentru diferite zone geografice este punctul cheie al strategiei Sun de a creste

acceptarea StarOffice-ului.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate