Cautare


08 Iulie 2015
O noua tehnologie de ultima generatie, pentru invatarea limbii engleze, ajunge in Romania

Grupul Educational International Helen Doron a lansat, in cadrul Conferintei Internationale a Francizatilor 2015, care a avut loc in Dubrovnik (Croatia), noi tehnologii hi-tech menite sa-i ajute pe copiii din intreaga lume sa invete mult mai usor limba engleza. Noile aplicatii au ajuns deja in Romania, la Centrele Helen Doron English si folosesc tehnologia realitatii augmentate, cu scopul de a suplimenta eficienta materialelor de invatare.

Realitatea augmentata (AR) este una dintre cele mai recente aparitii ale noilor media, care anima, cu sunet si video,  o imagine statica de pe o pagina clasica, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent. Aceasta tehnologie permite copilului sa interactioneze cu materialul clasic de invatare, iar “cartea” ii raspunde, la propriu, cum se pronunta cuvintele in limba engleza, ajutandu-l pe copil sa invete sa vorbeasca aceasta limba cat mai corect. Totodata, realitatea augmentata se pliaza pe principiul revolutionarei metode implementate peste tot in lume, de catre celebrul profesor britanic Helen Doron, care pune accent pe invatare naturala, alimentata de propria curiozitate. Dintre materialele educationale care utilizeaza aceasta tehnologie de ultima generatie, amintim “More Jump with Joey” (pentru copii de 6-9 ani, contine cantece, povesti si caiete de activitati magice) si “Helen Doron Read and Write” (pentru copii de 4-9 ani, este completat de o aplicatie de citit, unica in lume, care ii ajuta pe copii sa invete cuvinte intregi si sa deprinda abilitati de citire fonetica in engleza).
 
“In ziua de azi, in care gadgeturile de ultima generatie sunt componente de neseparat din viata unui copil si a unui adolescent, este foarte greu sa-i captezi atentia cu mijloacele clasice de invatare. Strategia noastra, implementata peste tot pe planeta, implica invatarea limbii engleze prin tehnologii de ultima generatie, care sa fie foarte usor de adoptat de catre copii. Practic, noi ne dorim sa le starnim, intr-o prima faza curiozitatea prin aceste aplicatii, iar noile media isi vor face, in continuare datoria si-l vor ajuta, sub atenta coordonare a profesorilor, sa invete limba engleza vorbita, la cele mai ridicate standarde. Aceste aplicatii, impreuna cu Fun with Flupe Englih Words, Jump with Joey – magic wand, Dragon Tales – magic wand si Helen Doron Radio ofera o abordare distractiva, originala si eficienta de a ajuta copiii si adolescentii sa invete sa vorbeasca, sa citeasca si sa scrie in limba engleza. Copiii invata engleza natural, iar participarea adultilor este minima. Aplicatiile sunt disponibile in Google Play si Apple App Store”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.
 
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate