Cautare


05 Iunie 2019
Atractia tinerilor pentru robotica

Universitatea Spiru Haret, prin Centrul antreprenorial USH Pro Business Ploiesti, in cooperare cu clusterul Danube Engineering Hub, a organizat in data de 1 Iunie 2019, de Ziua Internationala a Copilului, evenimentul “A bot’s life. Robotica si informatica aplicata. Editia II.”.

La eveniment au participat copii din clasele 1-4 din Ploiesti, alaturi de parinti, beneficiind de un transfer de cunostinte cu exemple practice privind robotica si informatica aplicata.
 
Copiilor li s-a facut o prezentare a sistemelor robotice si a modului de aplicare a acestor sisteme in diverse activitati umane. S-a pus accent pe dezvoltarea deprinderilor practice pentru o categorie de varsta extrem de receptiva la noile tehnologii.
 
In colaborare cu clusterul Danube Engineering Hub, Universitatea Spiru Haret se va implica in diseminarea acestor cunostinte si organizarea de cursuri in invatamantul preuniversitar.
 
“Actiunea se inscrie in  preocuparile Universitatii Spiru Haret si a clusterului Danube Engineering Hub, de a dezvolta un centru de transfer de cunostinte si de transformare digitala. Universitatea isi propune ca prin USH Pro Business sa devina  un furnizor de servicii de transformare digitala si de pregatire timpurie a tinerilor talentati spre acest obiectiv. “ a declarat conf.univ. dr Costin Lianu, director general USH Pro Business.

USH Pro Business
Evenimente, Comunicare si Internationalizare

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate