Cautare


13 Iulie 2015
Ericsson COORDONEAZA PROIECTELE UNIUNII EUROPENE dedicate DEZVOLTARII tehnologiei 5g

• Ericsson a fost numit coordonator al noului proiect al Uniunii Europene METIS-II (Mobile and wireless communications Enablers for Twenty-twenty (2020) Information Society-II), consolidandu-si astfel pozitia de principal promotor al dezvoltarii tehnologiei 5G
• Proiectul METIS-II se va ocupa de dezvoltarea sistemelor radio si standardelor 5G, jucand un rol important in proiectele pentru 5G-PPP (Parteneriatul Public-Privat pentru Infrastructura 5G)
• Ericsson va prelua si coordonarea tehnica a proiectului mmMAGIC (Millimetre-Wave Based Mobile Radio Access Network for Fifth Generation Integrated Communications) pentru a dezvolta noi interfete radio dedicate retelelor mobile

Ericsson (NASDAQ:ERIC) continua sa fie in avangarda dezvoltarii tehnologiei 5G, fiind recent desemnat coordonator al noului proiect al Uniunii Europene METIS-II (Mobile and wireless communications Enablers for Twenty-twenty (2020) Information Society-II), proiect dedicat elaborarii sistemelor radio si standardelor 5G.

La un nivel strategic, METIS-II va furniza un cadru propice parteneriatelor publice-private pentru infrastructura 5G, contribuind la evaluarea generala a conceptelor de acces radio si la dezvoltarea spectrului de retea necesar. Mai mult decat atat, se va ocupa si de pregatirea actiunilor dedicate organismelor de reglementare si standardizare. 

Proiectul beneficiaza de sustinerea unui consortiu international, format din 23 de companii din intreaga lume care au initiative importante in cercetarea si dezvoltarea tehnologiei 5G – companii din Uniunea Europeana si tari ca Japonia, China, Statele Unite, Coreea de Sud si include majoritatea marilor producatori internationali de echipamente, operatori si cercetatori de renume. METIS-II este cofinantat in cadrul proiectului Horizon 2020 al Uniunii Europene si are un buget de 8 milioane de euro. 

Ca principal promotor si coordonator ar proiectului METIS-II, Ericsson va asigura integrarea noilor tehnologii in dezvoltarea infrastructurii de acces radio 5G si va furniza o platforma pentru unificarea actiunilor dedicate organismelor de reglementare si standardizare. METIS-II continua proiectul de succes METIS, primul proiect integrat dedicat tehnologiei 5G, coordonat tot de Ericsson. 

Mai mult decat atat, Ericsson va prelua coordonarea tehnica si a proiectului mmMAGIC (Millimetre-Wave Based Mobile Radio Access Network for Fifth-Generation Integrated Communications). Acesta se va ocupa de dezvoltarea si proiectarea noilor concepte pentru tehnologiile de acces radio mobil dedicate implementarii spectrului de 6-100GHz.
Ambele proiecte sunt importante pentru pregatirea standardelor dedicate conexiunile mobile 5G si furnizeaza jucatorilor de pe piata globala oportunitatea de a discuta si evalua diferite idei de cercetare, contribuind la consolidarea pietei solutiilor mobile. 

Transformarea standardului 5G intr-un standard global constituie unul dintre cei mai importanti factori in digitalizarea industriilor, implementarea conexiunilor broadband oriunde in lume si dezvoltarea Internetului Tuturor Lucrurilor. De asemenea, standardizarea retelelor este importanta pentru a conecta oamenii din toate colturile lumii, permitand retelelor sa functioneze fara probleme la nivel global si sa furnizeze aceeasi experienta tuturor utilizatorilor.

Despre Ericsson

Pentru mai multe informatii despre Ericsson si tehnologia 5G puteti accesa http://www.ericsson.com/thecompany/press/mediakits/5g 
Puteti descarca imagini la rezolutie inalta si video de calitate la www.ericsson.com/press

Lider la nivel global in furnizarea de tehnologie si servicii de comunicatii, Ericsson face posibila crearea unei societati permanent conectate. Relatiile solide si de lunga durata pe care le avem cu cei mai importanti operatori telecom din lume ne permit sa ajutam oameni, companii si societati sa-si atinga adevaratul potential si sa creeze un viitor sustenabil. 
Portofoliul nostru de servicii, software si infrastructura IT&C – axat, in special, pe solutii de mobilitate, broadband si cloud – ajuta industria telecom si alte sectoare sa-si imbunatateasca activitatea prin cresterea eficientei, optimizarea experientei utilizatorilor si descoperirea de noi oportunitati de business.

Cu peste 115.000 de angajati in intreaga lume si clienti in peste 180 de tari, Ericsson imbina cu succes experienta la nivel global cu servicii si tehnologii de top. Sustinem retele care deservesc peste 2,5 miliarde de abonati, iar 40% din traficul mobil mondial este sustinut de retele Ericsosn. Mai mult decat atat, investitiile noastre in cercetare si dezvoltare asigura ca solutiile pe care le oferim, implicit si clientii nostri, raman printre cei mai buni din industrie. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate