Cautare


13 Iunie 2017
Huawei ar putea integra asistenta vocala in routerele sale WiFi

Huawei ar putea intentiona sa integreze propriul asistent vocal in routerele sale WiFi existente.

In timp ce Apple a lansat propriul asistent alimentat de Siri, denumit HomePod, pentru a concura cu Amazon Echo si Google Home, alte companii incearca, de asemenea, sa se alature. 

S-a sugerat ca Samsung doreste sa lanseze propriul smart speaker alimentat de AI, folosind asistentul vocal Bixby, iar Bloomberg a indicat in februarie ca Huawei va incdepe sa lucreze la un asistent vocal pentru piata interna din China. 

Insa Huawei, care a desemnat peste 100 de ingineri pentru a dezvolta tehnologia, a fost rezervat privind planurile sale pentru asistentul vocal; in prezent, este posibil sa concureze cu asistentii vocali intalniti pe smartphone-uri precum Samsung Bixby, Apple Siri si Google Assistant.

Cu toate acestea, Wan Biao, consumer business chief operating officer al Huawei, a sugerat ca asistentul vocal ar putea fi integrat intr-un produs existent. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate