Cautare


29 August 2003
Ai nevoie de inspiratie? Suna la Kama Sutra

Potrivit agentiei Reuters, o companie de telefonie din Brazilia ofera o mana de ajutor indragostitilor latini care sunt in criza de imaginatie in ceea ce priveste pozitiile sexuale, trimitandu-le animatii bazate pe Kama Sutra direct pe telefonul mobil.

Pentru 33 de centi, clientii unitatii wireless Oi a Tele Norte Leste Participacoes, pot downloada una din cele 40 de animatii inspirate din Kama Surta, insotite de explicatii si indicatii privind gradul de dificultate.

O purtatoare de cuvant a Oi a spus ca ideea le-a venit din Europa, unde serviciul s-a dovedit a fi foarte popular.

In Brazilia, animatiile sunt disponibile doar pe telefoanele Nokia 7650 si Sony-Ericsson T68i, dar compania Oi spera ca in viitor sa extinda acest serviciu si la alte modele de telefoane mobile.

Oi, care pretinde ca este prima companie braziliana de telefonie ce ofera acest serviciu, a spus ca ar putea dubla numarul pozitiilor animate disponibile prin acest serviciu, daca cererea de pe piata va garanta utilizarea acestora. Fiecare animatie are un avertisment asupra faptului ca imaginea se adreseaza doar persoanelor peste 18 ani.

Oi este compania braziliana de telefonie mobila cu cea mai mare crestere. In primul an de la lansarea sa, in iunie 2001, Oi a inregistrat un numar de 2.2 miliaone de clienti.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate