Cautare


06 Martie 2008
Yahoo prelungeste termenul limita pentru Microsoft

Yahoo a anuntat ca prelungeste termenul limita pentru nominalizarea contra-candidatilor in consiliul de directori.

Termenul limita a fost initial stabilit pentru 14 martie, dar va fi prelungit cu 10 zile dupa ce Yahoo va prezenta rezultatele actionarilor.

"Deoarece compania nu a anuntat inca data pentru intalnirea anuala, amendamentul va oferi mai mult timp actionarilor ce doresc sa nominalizeze unul sau mai multi directori, inclusiv Microsoft. Amendamentul nu impiedica pe nimeni sa nominalizeze unul sau mai multi directori in orice moment inainte de noul termen limita", se spune in anuntul Yahoo.

Yahoo a considerat ca este mai intelept sa ii ofere Microsoft mai mult timp inainte de a-i prezenta lista sa de directori neagreati. De asemenea, miscarea ii ofera companiei mai mult timp pentru a lua in calcul optiunile si alti pretendenti.

"Consiliul de directori al Yahoo isi respecta angajamentul de a intreprinde initiative care sa maximizeze valoarea pentru actionarii Yahoo. Prelungirea termenului de nominalizare va avea ca efect amanarea nominalizarii unuia sau mai multor directori de catre oricare dintre parti, si va oferi conducerii Yahoo timpul necesar pentru a explora toate alternativele strategice pentru maximizarea valorii pentru actionarii companiei", a spus Yahoo in declaratie.Sursa: www.news.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate