Cautare


21 Februarie 2007
Solutii de voce bazate pe protocolul IP pentru controlul traficului aerian

TOPEX a expus si �n acest an la ATC Maastricht 2007, cel mai important eveniment din industria controlului traficului aerian.

�n perioada 13-15 februarie, echipa TOPEX a fost prezenta la ATC Maastricht, stand 656, cu solutia IP TOPEX VCSS, solutie de voce pentru controlul traficului aerian bazata pe protocolul IP.

Fiind �n permanenta �n pas cu evolutia tehnologiei IP, solutia TOPEX este printre primele implementari IP complete din mediul ATC.

TOPEX VCSS este un sistem de comunicatii voce destinat aplicatiilor de control a traficului aerian si centrelor de comunicatii de tip dispecer. Este un sistem complet digital, flexibil, cu arhitectura scalabila ce permite configurarea �ntr-o gama foarte larga de aplicatii din domeniul comunicatiilor ATC/ATM.

�n prezent solutia TOPEX integreaza cu succes un IP radio gateway, ce reprezinta o interfata (pentru comunicatii sol-aer) �ntre infrastructura radio si retelele IP, asigurand prin convertorul de semnalizare MFC Eurocontrol transportul acestui protocol specific peste Internet.

O Solutie de voce TOPEX VCSS este fiabila si implementata comercial de peste cinci ani, �n cadrul ROMATSA (Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian).Despre TOPEX:

TOPEX este o companie rom�neasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 16 ani �n cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.Sursa: www.comuniactedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate