Cautare


Decernarea Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006
15 Martie 2007 Business
Decernarea Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006

Compania Events anunta festivitatea de decernare a �Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006�, azi, la ora 18, la Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.

Evenimentul, aflat la cea de-a cincea editie, este organizat de catre compania Events sub patronajul Parlamentului Romaniei si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

La festivitate vor fi prezenti domnul Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei Deputatilor si domnul Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor, precum si personalitati marcante din industria de IT&C din Romania.

�Premiile IT&C ale Romaniei� rasplatesc, anual, cele mai bune proiecte ale industriei si sunt impartite pe noua categorii: cel mai bun continut informational, cel mai important client al industriei IT&C, cel mai bun integrator al anului, cel mai bun produs software, cel mai bun serviciu de comunicatii, cea mai importanta investitie a anului, cel mai inovator produs romanesc, personalitatea anului. Premiul de excelenta pentru intreaga cariera este acordat in urma votului exclusiv al juriului. In acest an, ponderea votului pietei a fost de 60%, iar cea a juriului de 40%.

� Propunerile pentru cele noua categorii s-au facut in perioada 7-21 februarie a.c. de catre reprezentantii industriei de IT&C si de catre juriu, iar intre 22 februarie si 7 martie au fost votate cele mai bune proiecte ale anului 2006. In acest an, juriul a fost compus din: Leon Arhire, Director General MTR Press; Dan Badescu, Director General Vogel Burda Communications Romania; Romulus Maier, Director General Agora Media; Varujan Pambuccian, Presedinte al Comisiei Parlamentare pentru IT&C; Eugen Preotu, Consilier, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei; Domnul Sorin Dimitriu, Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Catalina Eftime, Redactor Sef Computer Bild Romania, Cristina Savu, Director de Vanzari XtremePC si Nicolae Vasile, Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.Compania Events produce si organizeaza evenimente in toate domeniile: arta, cultura, economie, fiind una dintre companiile de top in acest domeniu.Sursa: Events

Legaturi:

Start pentru Premiile IT&C ale Romaniei
(02 Februarie 2007)
Premiile IT&C 2006
(01 Martie 2007)


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate