Cautare


28 Iunie 2007
Prin IPTV, de la iNES, tu controlezi televiziunea

Programul zilnic tot mai �ncarcat nu �ti permite �ntotdeauna vizionarea emisiunilor sau filmelor preferate.

Ce-ar fi daca ai putea da timpul �napoi printr-o simpla telecomanda pentru a te relaxa urmarind un film sau emisiunea preferata care a fost difuzata �n urma cu doua zile? Acum este posibil, prin optiunea Timeshifting, oferita prin serviciul iNES IPTV, singurul provider de televiziune prin IP din Rom�nia.

Prin optiunea Timeshifting, televiziune reversibila, poti viziona �n orice moment programele pe care le-ai pierdut. Daca vrei sa urmaresti transmiterea partidelor de baschet din NBA, decernarea premiilor Oscar, a Premiilor MTV USA sau a altor programe difuzate live, la ore imposibile pentu tine, printr-o simpla setare poti integra aceste programe �n timpul tau liber, fara sa fi constr�ns de niciun alt orar, �n afara de al tau.

Astfel, ai posibilitatea de a viziona �nregistrarea programelor din ultimele 48 de ore, stoparea sau derularea �nainte/�napoi a emisiunilor, prelu�nd �n acest fel functiile unui DVD player sau video recorder prin aceasta optiune unica pe piata autohtona.

Televiziunea IPTV (prin Internet Protocol) este caracterizata de transmiterea digitala, cu o acuratete maxima a semnalului TV, posibilitatea de personalizare si flexibilitate �n utilizare.

Pentru mai multe detalii, accesati www.inesiptv.ro.Sursa: 4ACE

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate