Cautare


Switch SMC Networks  Fast Ethernet cu doua porturi Gigabit si configurare plug-and-play
06 Decembrie 2007 Hardware
Switch SMC Networks Fast Ethernet cu doua porturi Gigabit si configurare plug-and-play

Noul EZ Switch�reprezinta o solutie usor de instalat pentru cresterea performantei retelei si aplicatiile ce necesita latime mare de banda

SMC Networks, important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, anunta lansarea unui nou membru al familiei de switch-uri neadministrabile pentru rack si birou.

Proiectat atat pentru utilizatorii de acasa sau din birourile de dimensiuni mici (SOHO) cat si pentru cei din intreprinderile mici si mijlocii (IMM), EZ Switch� SMCFS26 este un switch independent 10/100, neadministrabil, de inalta performanta, cu 24 porturi, care asigura conexiune Ethernet rapida. Daca este necesar un uplink Gigabit la reteaua principala, cele doua porturi uplink Gigabit Ethernet 10/100/1000 preintampina aparitia de gatuituri in retea in cazul transferurilor foarte mari de date.

Fara sa aiba nevoie de configurare, SMCFS26 furnizeaza 8,8 Gbps de latime de banda agregata si ofera o varietate de facilitati inteligente, inclusiv de auto-negociere, care regleaza automat configuratia portului switch-ului pentru diverse viteze de conectare sau moduri duplex. Switch-ul dispune de asemenea de auto MDI/MDI-X pe toate porturile, permitand utilizarea cablurilor directe sau a celor cross-over pentru toate conexiunile de retea la PC-uri si servere sau la alte switch-uri sau hub-uri. Printre facilitatile oferite se mai afla ´store and forward switching´ pentru transmisia fara erori si LED-urile de monitorizare a starii sistemului si porturilor. Controlul fluxului semi-duplex si duplex integral previne pierderea pachetelor in situatii de trafic intens.

Recomandabil pentru a fi folosit pe birou sau montat in rack, switch-ul este conform standardului IEEE802.3, asigurand astfel compatibilitatea cu hub-urile, switch-urile si cardurile standardizate ale celorlalti producatori.

"Firmele mici au din ce in ce mai multa nevoie de o solutie de switch pentru grupurile de lucru, care sa combine conectarea simpla la retea cu instalarea facila", spune Iain Kenney, director de marketing la SMC. "Noul EZ Switch� raspunde acestor cerinte, fiind functional de indata ce este scos din cutie fara sa fie necesara configurarea sa".

Pretul recomandat de producator pentru dispozitivul SMCFS26, ce apartine familiei SMC Networks EZ Switch�, este de 99 euro.Despre SMC Networks

SMC Networks (www.smc.com) este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.

SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Omnilogic (www.omnilogic.ro) si Flamingo (www.flamingo.ro).Sursa: Image ForumInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate