Cautare


18 Decembrie 2006
Lamit Company lanseaza noile servere Lamit 2Pro

In incercarea de solutionare a necesitatilor tehnologice de accelerare TCP/IP si gestiune profesionala a retelelor din ce in ce mai numeroase, Lamit Company lanseaza versiunea 2.1 a server-ului Lamit 2Pro Advanced, acesta avand optiuni speciale pentru imbunatatirea transferului de date prin satelit, dar cu aplicabilitate la orice tip de conexiune terestra, gestionand cu succes retele de orice tip ( Wireless, CATV sau fibra optica).

Exista posibilitatea testarii online a functiilor noului model de server, accesand : http://server.lamit.ro - utilizand user name = admin si parola = lamit2pro .

De asemenea puteti studia toate detaliile tehnice ale serverelor din generatia Lamit 2Pro vizitand pagina : http://www.lamit.ro/server-accelerare-optimizare-ip.htm

Dorim sa mentionam ca pana la 31 decembrie 2006 compania Lamit deruleaza o promotie in cadrul careia clientii beneficiaza de discount-uri de pana la 30%.

Cu aceasta ocazie dorim sa va informam asupra lansarii noului Data Center Lamit care ofera servicii profesionale complete de WebHosting.

Lamit Company este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii Internet prin satelit two way, acoperind Europa, Africa si Orientul Mijlociu.

Compania implementeaza tehnologii Voip, VPN, servicii de broadcast ocazionale sau permanente precum si solutii de accelerare IP, fie prin conexiuni satelit fie prin conexiuni digitale terestre.Sursa: Lamit Company

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate